Attendo Tupuri

Attendo Tupurin hoivakoti sijaitsee Salossa. Tarjoamme asukaspaikkoja ympärivuorokautista palveluasumista tarvitseville ikäihmisille. Tarjoamme turvallista ja ammattitaitoista hoivaa, jonka perustana on asukkaan yksilölliset tarpeet.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

 • Mahlakankareenkatu 20

 • 24280 Salo

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 40

  Huoneen koko - 21 m2

  Valmistunut - 2018

  24/7 hoitaja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat 21m2 kokoisia yksiöitä. Huoneissa on invamitoitettu WC/kylpyhuone sekä peruskalusteet (mm. sähkökäyttöinen hoivavuode ja kaapistot). Huoneet saa sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroilla ja huonekaluillaan. Huoneita voidaan yhdistää pariskunnille sopiviksi kahden hengen huoneiksi. Asukkaiden yhteiskäytössä ovat ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut sauna, oleskelu- ja ruokailutilat sekä turvallinen piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Tupurissa kannustamme yhteiseen tekemiseen ja yhdessäoloon. Ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta ovat luonnollinen osa hoivakodin päivittäistä toimintaa. Hoivakodin toiminnallisiin tuokioihin kuuluuvat mm. jumppa, pelihetket, leivonta, retket lähiympäristöön, elokuvaillat yms. Järjestämme asukkaille lisäpalveluita (mm.kampaaja ja jalkahoitaja) tarpeen mukaan omakustannushintaan. Toivotamme myös läheiset tervetulleiksi osallistumaan toimintaamme.

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää