Hyppää sisältöön

Attendo Tyrvään Kartano

Sastamalan maalaismaisemissa sijaitseva Attendo Tyrvään Kartano on  hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Olemme erikoistuneet dementia-asukkaiden hoivaan ja vastaamme huolenpitoa tarvitsevien asiakkaiden tarpeisiin.

Yhteystiedot

Osoite

 • Sarkiantie 409

 • 38200 Sastamala

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 15

  Huoneen koko - 10-20 m2

  Valmistunut - 2008

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 1

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Tyrvään Kartano sijaitsee ainutlaatuisessa ympäristössä ja hoivakoti on rakennettu ja remontoitu vanhaa tyyliä kunnioittaen. Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka voivat sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Kodikas yhteisö luo perustan hoivaa tarvitsevan ihmisen arvokkaalle elämälle, kun asumiseen omassa kodissa ei muutoin enää ole edellytyksiä. Kartanolla on iso aidattu pihamaa jossa jokainen asukas saa vapaasti kulkea. Kartanolla asustelee kolme kissaa ja kesäisin pihamaalla tepastelee kanoja.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaat saavat osallistua kotitöihin oman tahtonsa ja kuntonsa mukaan. Arkeamme piristävät erilaiset toimintahetket, kuten jumppatuokiot, muisteluhetket, lukutuokiot tai vaikka bingon pelaaminen. Kodissamme asuu myös kaksi kissaa ja koiratkin vierailevat meillä säännöllisesti. Viriketoiminta on yksilöllistä ja asukaslähtöistä. Attendon arvot osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen näkyvät päivittäisessä hoitotyössä. Käytämme kuntouttavaa työotetta asukkaan omia voimavaroja tukien.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää