Attendo Kaijankoti

Kaijankoti on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää

Yhteystiedot

Osoite

  • Kaijanlahdentie 2 B

  • 54800 Savitaipale

  • Etelä-Karjala

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Kaijankoti sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville asukkaille että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville. Kaijankoti sijaitsee keskellä Savitaipaletta kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä mm. ruokakauppa, apteekki ja kirkko.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kaijankodissa on 14 asukashuonetta. Huoneet ovat yhden hengen huoneita. Lisäksi meillä on tarjolla yksi kahden hengen huone esim. pariskunnalle. Hoivakodin asukkaiden käytössä on myös sauna, viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Aidattu piha-alue on turvallinen ja kutsuva paikka liikkua sekä ulkoilla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja tanssin tahdissa, pelien ja leikkien tiimellyksessä, ulkoilun sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää