Hyppää sisältöön

Attendo Vänrikki

Attendo Vänrikki on viihtyisä ja turvallinen hoivakoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa sekä palveluasumista. Sijaitsemme Vuorelassa hyvien yhteyksien päässä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Vänrikintie 5

 • 70910 Siilinjärvi

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Huoneen koko - 20-35 m2

  Valmistunut - 2018

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Korostamme Vänrikissä kuntoutuksen sekä mielekkään ja aktiivisen arjen merkitystä. Kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin. Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 47 asukashuonetta. Asukashuoneet ovat kooltaan 20-35m2 ja jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Ensimmäisen kerroksen 29 huonetta on tarkoitettu ympärivuorokautisen hoivan asukkaille. Palveluasumiseen on 2.-4.kerroksissa yhteensä 18 huonetta omalla keittiöllä ja parvekkeella varustettuna. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Vänrikissä on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat ja saunaosasto, sekä turvallinen piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää