Hyppää sisältöön

Attendo Kaisla

Attendo Kaisla on Sysmässä sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee 1 km päässä Sysmän keskustasta ja sen palveluista.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kaislatie 1

 • 19700 Sysmä

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 64

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2017

  Hyvinvointialue - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on asukkaittemme tukena ja apuna ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Voit seurata arkeamme instagramissa, joista löydät meidät nimellä attendokaisla 

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on 25m2 kokoinen asunto, josta löytyy invamitoitettu WC/kylpyhuone. Huoneen varustukseen kuuluu myös sähkökäyttöinen hoivasänky, hygieniapatja sekä paloturvalliset verhot. Pariskunnille on mahdollista saada yhteinen asunto. Asukkaiden yhteiskäytössä on tilavat ja esteettömät oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja monitoimitila. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla aidatulla pihalla. Riittävän leveät kulkureitit sekä kutsuvat levähdyspaikat mahdollistavat asukkaiden itsenäisen ulkoilun ja liikkumisen.

Story image

Kuntouttava toiminta

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa Kaislassa myös mm. liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Arjen aktiviteetteihimme kuuluu ulkoilun ja jumppien lisäksi mm musiikkia, tanssia, pelejä ja muita aktiviteettejä asukkaiden mieltymysten mukaisesti.

Attendo Kaislan fysioterapeutin yhteystiedot löydät Lisää yhteystietoja -kohdasta

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää