Hyppää sisältöön

Attendo Airanne

Attendo Airanne on viihtyisä koti ikäihmisille kun kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Tarjoamme palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista ikähmisille. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Senioriraitti 3

 • 31760 Urjala

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 45

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 21m2

  Valmistunut: 2018

  Hyvinvointialue: Pirha - Pirkanmaan hyvinvointialue

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Sauna, Puutarha

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoitotyömme tavoitteena on ylläpitää ja tukea asukkan suoriutumista päivittäisistä toiminnoistaan. Tarjoamme portaatonta palveluasumista: meiltä ei tarvitse muuttaa kunnon huonontuessakaan, vaan palvelut räätälöidään ja päivitetään asukkaan kunnon mukaan.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2 ja hoivakodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Viriketoiminta on laaja ja monipuolista, ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Pyrimme järjestämään mielekästä ja mieluisaa toimintaa, kuten musiikkia, kulttuuria, ulkoilua ja muistelutuokioita. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Story image

Kuntouttava toiminta Airanteessa

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Tanja Ruottunen, puh. 041 731 2110 tai tanja.ruottunen@attendo.fi

Quote

"Hoitajat ovat ihania ja antavat aina aikaa."

Devider

Nainen

Airanteen asukas

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää