Hyppää sisältöön

Attendo Haga sv

Attendo Haga är ett vårdhem som erbjuder intensifierat serviceboende för äldre i Nykarleby. Vår verksamhet består av 30 boendeplatser.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

 • Östra Åvägen 7

 • 66900 Nykarleby

 • Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Valmistunut - 2018

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

Story image

Individuell omsorg

Haga är ett trivsamt och tryggt hem för äldre där livet följer de äldres preferenser. Var och en har en egenvårdare och en personlig vårdplan. Vårt mål är att livet för de boende ska till sin kvalitet och innehåll påminna om livet innan de flyttade hem till oss. Vi samarbetar aktivt med de anhöriga.

Egenkontrollplan (pdf)
Story image

Ett liv med gemenskap och hemtrevligt boende

Invånarna har sina egna rum, ett eget hem, där privatlivet respekteras. Varje rum har egen handikappanpassad toalett och dusch. Vi har även trivsamma och mysiga utrymmen för gemensam tillvaro. Till förfogande finns ett naturnära och tryggt gårdsområde. På gården finns en berså där det är skönt att vistas på sommaren.

Story image

En aktiv vardag upprätthåller funktionsförmågan

En meningsfull och aktiv vardag upprätthåller funktionsförmågan och främjar välbefinnandet hos våra invånare. Vi ordnar trevlig samvaro för våra boende och ger vardagen krydda med olika slags program: vi sjunger, spelar spel, pratar om gamla minnen, läser tidningar och gymnastiserar. Även måltiderna skapar rytm i vardagen och utgör tid tillsammans. Hos oss serveras smakrik finländsk husmanskost. Vi tar hänsyn till de boendes önskemål och de olika högtiderna.