Hyppää sisältöön

Attendo Hellä

Attendo Hellä on Uudessakaupungissa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Hoivakodissa on neljä ryhmäkotia. Hellä on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat monipuolista tukea ja hoivaa asumisessa sekä päivittäisissä toimissaan.

Yhteystiedot

Osoite

 • Puusepänkatu 1

 • 23500 Uusikaupunki

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 60

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2013

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja kaikille asukkaille nimetään omahoitaja. Jokaisen asukkaan kanssa tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Toivotamme myös omaiset mukaan asukkaiden ja kodin arkeen.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaikilla asukkailla on omat 25m2 kokoiset huoneet joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukas saa kalustaa huoneensa omilla huonekaluilla ja rakkailla tavaroillaan. Valmiina huoneessa on laadukas hoitosänky ja patja. Hoivakodissa on kodikkaat yhteiset tilat, joissa ruokaillaan, vietetään yhteistä aikaa ja järjestetään erilaista arjen aktiviteettia.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Hellässä on asukkaittensa näköistä. Hellässä käy säännöllisesti pappi ja kanttori, sekä erilaisia laulajia ja soittajia viihdytämässä asukkaitamme. Myös ystäväkoirat, Hali-bernit, vierailevat asukkaittemme ilona. Hoivakodissamme asustaa oma Lissu-kissamme joka viettää leppoisaa elämää piristäen asukkaitamme.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää