Hyppää sisältöön

Attendo Hiidenhovi

Hiidenhovin hoivakoti on valoisa ja viihtyisä pieni koti ikääntyneille ja apua tarvitsevalle asukkaille. Hoivakoti on yhdessä tasossa ja asukkailla on oma tilava huone kylpyhuoneella.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Hiidenrannantie 15

 • 03100 Nummela

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 31

  Valmistunut: 2017

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodin asukkaista suurin osa tulee meille Karviaisen tai muiden lähikuntien yhteistyön kautta ja meille on mahdollista tulla myös itsemaksavana. Hiidenhovin hoivakoti on ns. ARA-kohde ja siksi vuokra on asukkaalle kohtuullinen.

Story image

Kodikas hoivakoti Nummelassa

 

Nummelan Hiidenrannassa sijaitsevassa kodissamme on iso turvallinen ulkoilupiha, suojaisa terassi, kukkaistutukset ja kaksi kodikasta pienryhmää. Hiidenhovi sijaitsee Hiidenveden välittömässä läheisyydessä viihtyisällä ja luonnonläheisellä pientaloalueella. Lämminhenkinen kotimme on toteutettu yhteen tasoon ja esteettömäksi.

Palveluasumisen toiminnan ja sisällön ohjaus perustuu aina asiakkaan elämäntilanteesta lähtevään toimintatapaan. Palvelu on asukasta kunnioittavaa, tukee hänen osallisuuttaan asumisyhteisössä ja ylläpitää hänen toimintakykyään.

Story image

Aktiivista elämää

 

Tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä merkityksellistä ja aktiivista arkea. Hoivakodin pihamaalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua perennapuutarhan hoitoon tai nurmikon haravointiin.

Hiidenhovissa on aina mahdollisuus ulkoiluun myös viihtyisillä kävelyreiteillä Hiidenrannan viihtyisällä pientaloalueella.

Tuolijumppaa, tanssimista, tietokilpailuja, vaatemyyntejä, leivontaa ja saunomista järjestetään säännöllisesti. Seurakunnan kanssa on hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Viikko-ohjelmamme