Hyppää sisältöön

Hoivaa vuorokauden ympäri

Ympärivuorokautinen hoiva tarkoittaa samaa kuin aiempi termi tehostettu palveluasuminen. Ympärivuorokautisessa hoivassa ammattitaitoinen henkilökuntamme on asukkaiden tukena ja apuna joka päivä vuorokauden ympäri. Ammattitaitoiset tiimit koostuvat sairaanhoitajista, lähihoitajista, fysioterapeuteista, geronomeista, sosionomeista, hoiva-avustajista, hoitoapulaisista sekä ateria- ja puhtauspalveluiden ammattilaisista.

Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Olemme Attendolla erikoistuneet muistisairaiden ikäihmisten hoivaan. 

Meille asukkaiden aktiivisuus, omatoimisuus sekä arjen mielekkyys on tärkeää. Järjestämme säännöllisesti ja monipuolisesti erilaista ohjelmaa ja toimintaa hoivakodeissamme. 


Kurkista arkeemme Instagramissa

Yhteisöllistä ja turvallista asumista

Attendo-kodit on suunniteltu varta vasten ikäihmisiä varten. Liikkuminen kodissa on esteetöntä ja vaivatonta. Haluamme tarjota viihtyisän ympäristön, jossa asukkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ja kotoisaksi. Jokaisella asukkaallamme on oma huone, jonka voi sisustaa omilla tutulla tavaroillaan. Kaikissa Attendo-kodeissa on yhteistiloja, jossa voi viettää aikaa toisten seurassa. Myös läheiset ovat tervetulleita vierailemaan meillä. Olemme panostaneet myös kotiemme viheralueisiin, jotta ulkoilu onnistuu myös apuvälinein ja autettuna.


Etsi lähin ympärivuorokautista hoivaa tarjoava Attendo-koti

Miten asukkaaksi hoivakotiin?

Attendo-koteihimme pääsee asukkaaksi joko kunnan sijoittamana tai palvelusetelillä, riippuen kunnan tarjoamista mahdollisuuksista. Meille voi tulla myös itsemaksavana asiakkaana.

Voit olla yhteydessä oman kuntasi sosiaali- ja terveyspalveluiden neuvontaan ja pyytää palvelutarpeen kartoitusta.

Lue täältä, miten Attendo-kotiin pääsee asumaan

Voit myös kysyä meiltä lisää, autamme mielellämme.
Voit olla suoraan yhteydessä sinulle sopivaan Attendo-kotiin tai kysyä lisätietoja aluepäälliköltä.

 


Katso aluepäälliköiden yhteystiedot