Attendo Terapia Etelä-Karjala

Lappeenranta, Imatra, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti

Attendo Terapia Etelä-Karjala tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia yksilö- ja ryhmäfysioterapiapalveluita vastaanotto- ja kotikäynteinä Etelä-Karjalan lähialueilla. Tarjoamme myös etämuotoisena palveluna toiminta-ja fysioterapiaa aikuisasiakkaille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Ratakatu 47

 • 53100 Lappeenranta

 • Etelä-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Hyvinvointialue - Etelä-Karjalan hyvinvointialue - Ekhva

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sekä lääkinnällisen avofysioterapian palvelutuottaja

Palvelumme

Fysioterapia

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja, Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja lisäksi voit tulla meille myös itsemaksavana asiakkaana.

Lue lisää fysioterapia palveluistamme!

Kotikuntoutus

Meillä on tarjolla monipuoliset kotikuntoutuspaketit ja ne ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia. Paketteihin sisältyy myös maksuton arviointikäynti.

Lue lisää kotikuntoutuspaketeistamme!

Terapia-asiakkaaksi

Terapeuttimme vastaanottavat uudessa toimipisteessämme, joka sijaitsee aivan Lappeenrannan keskustan läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tämän lisäksi fysioterapeutit toimivat asiakkaan omassa luonnollisessa toiminta- ja elinympäristössä, kuten kotona tai asumispalveluyksiköissä Etelä-Karjalan seutualueilla. Myös aikuisten toimintaterapiaa tarjoamme etäkuntoutuksen muodossa.

Asiakkaaksi voi tulla vakuutusyhtiön tai Etelä-Karjalan hyvinvointialueen maksusitoumuksella, lääkärin lähetteellä tai täysin itsemaksavana asiakkaana. Meillä on myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimus fysioterapiaan.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan terapiasuhteen alussa yksilöllinen terapiasuunnitelma, jonka laadintaan osallistuvat terapeutti, asiakas sekä tarvittaessa tämän lähiverkosto tai hoidosta vastaava taho. Terapia perustuu asiakkaan omaan motivaatioon, kiinnostuksen kohteisiin sekä tarpeisiin. Terapiassa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne sekä toimintaympäristö. Terapeutti ja asiakas työskentelevät luottamuksellisessa terapiasuhteessa, jonka tavoitteena on yhteisesti laadittujen tavoitteiden saavuttaminen ja sujuvampi arki.

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkinnällisen avofysioterapia

Fysioterapian sopimusalueet: Lappeenranta, Imatra, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin. Kuntoutus on Kelan järjestämä ja rahoittama. Kaikki kuntoutujan etuudet maksaa Kela.

Lääkinnällinen avofysioterapia

Yksilö- ja ryhmämuotoinen fysioterapia
Aikuisten etämuotoinen fysio-ja toimintaterapia

Lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on ylläpitää ja edistää asiakkaiden arjen toimintakykyä ja tukea turvallista kotona asumista silloin, kun kotona pärjääminen ja arjen toiminnoista suoriutuminen on heikentynyt ikääntymisen, sairastumisen tai onnettomuuden seurauksena ja toimintakyky laskenut merkittävästi. Kotona tapahtuvan kuntoutuksen tavoitteena on vahvistaa asiakkaan kykyä toimia mahdollisimman itsenäisesti omassa arjessaan ja löytää asiakkaalle mielekkäät tavat pitää huolta omasta terveydestään ja toimintakyvystään. Kotikuntoutukseen voidaan ohjautua maksusitoumuksella kotihoidon tai omaishoidon kautta, sairaalan tai muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kuntoutustarpeen arvioinnin esimerkiksi muistipoliklinikan, apuvälinekeskuksen tai vammaispalvelun kautta sekä asiakkaan tai hänen omaisensa omasta aloitteesta.

Tarkempia tietoja Kelan etuuksista, kuten kuntoutuksesta, matkakorvauksista ja vammaisetuuksista saat Kelan sivuilta.

Tarkempia tietoja lääkinnällisen kotikuntouksen maksusitoumusasioista saat Etelä-Savon hyvinvointialueen sivuilta.


Tietoa Kelan etuuksista
Etelä-Karjalan hyvinvointialueet - kuntoutuspalvelut

Hinnasto

Fysioterapia:

Fysioterapia 60 min

64€

Fysioterapia 45 min

56€

Fysioterapia 30 min

49€

+ Kotikäyntilisä 35-50% riippuen matkan pituudesta

Terapeuttimme

Hanna Erjava-Suvanto

Fysioterapeutti

Hanna Erjava-Suvanto

 • hanna.erjava@attendo.fi
 • 041 731 4396
 • Geriatrinen fysioterapia
  KELA-vaativa lääkinnällinen kuntoutus
  Lähetteellinen kuntoutus

  Olen imatralainen fysioterapeutti Hanna Erjava-Suvanto. Valmistuin vuonna 2005, jonka jälkeen olen työskennellyt pääasiassa neurologisten ja ikääntyvien asiakkaiden parissa. Olen erikoistunut neurologiaan ja käynyt Bobath koulutuksen. Tärkeimpänä työssäni koen ihmisen kohtaamisen omana itsenään, toimintakyvyn ja liikkumisen tukemisen juuri niillä keinoilla kun ne ovat hänelle sillä hetkellä mahdollisia ja/tai välillä vähän mahdottomiakin.

  Harrastan vapaa-ajallani liikkumista luonnossa pyörällä sekä jalkaisin. Vasta-painona ulkoilulle harrastan pilatesta ja joogaa. Lähellä sydäntäni on myös lasten liikunta ja aktivointi eri lajeihin.

  Työskentelyalue: Lappeenranta, Imatra

Riikka Viholainen

Fysioterapeutti

Riikka Viholainen

 • riikka.viholainen@attendo.fi
 • 041 731 9658  
 • Hei, olen vuonna 2020 valmistunut fysioterapeutti Imatralta. Olen valmistumisestani lähtien työskennellyt ikäihmisten kanssa, alkuun myös avopuolelle, mutta ihan alusta asti myös tehostetussa palveluasumisessa. Attendon kirjoilla olen ollut syksystä 2022. Koen ikäihmiset ja muistisairaat omaksi asiakasryhmäkseni ehdottomasti. Työssäni tärkeimpänä pidän ihmisen arvokaan kohtaamisen ja sen, että tuetaan jäljellä olevaa toimintakykyä asukaslähtöisesti, itsemääräämisoikeutta kunnioittaen.
  Työskentelen tällä hetkellä Imatran alueella ja hoivakodit työympäristönäni.

Satu Kovanen

Fysioterapeutti

Satu Kovanen

 • satu.kovanen@attendo.fi
 • 041 731 1758
 • Geriatrinen kuntoutus
  KELA-vaativa lääkinnällinen kuntoutus
  Lähetteellinen kuntoutus

  Olen imatralainen fysioterapeutti ja minulla on lähes 20 vuoden työkokemus erityisesti tuki-ja liikuntaelinsairauksien sekä ikääntyneiden fysioterapiasta. Pidän ihmisten kanssa työskentelystä, etenkin ikääntyneiden kanssa. Liikunta ja terveys ovat kiinnostukseni kohteita olleet jo nuoresta asti, ja opiskelen jatkuvasti lisää alaani. Tällä alalla ei tulekaan koskaan valmiiksi, vaan aina riittää ihmeteltävää ja uutta. Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti liikuntaa, lukemista ja perheen kanssa kaikenlaista mukavaa puuhailua.

  Työskentelyalue: Imatra

Liisa Tiainen

Fysioterapeutti

Liisa Tiainen

Lassi Junnilainen

Fysioterapeutti

Lassi Junnilainen