Attendo Terapia Etelä-Karjala

Lappeenranta, Imatra, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti

Attendo Terapia Etelä-Karjala tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia yksilö- ja ryhmäfysioterapiapalveluita vastaanotto- ja kotikäynteinä Etelä-Karjalan lähialueilla. Tarjoamme myös etämuotoisena palveluna toiminta-ja fysioterapiaa aikuisasiakkaille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Ratakatu 47

 • 53100 Lappeenranta

 • Etelä-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Hyvinvointialue - Etelä-Karjalan hyvinvointialue - Eksote

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sekä lääkinnällisen avofysioterapian palvelutuottaja

Terapia-asiakkaaksi

Terapeuttimme vastaanottavat uudessa toimipisteessämme, joka sijaitsee aivan Lappeenrannan keskustan läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tämän lisäksi fysioterapeutit toimivat asiakkaan omassa luonnollisessa toiminta- ja elinympäristössä, kuten kotona tai asumispalveluyksiköissä Etelä-Karjalan seutualueilla. Myös aikuisten toimintaterapiaa tarjoamme etäkuntoutuksen muodossa.

Asiakkaaksi voi tulla vakuutusyhtiön tai Etelä-Karjalan hyvinvointialueen maksusitoumuksella, lääkärin lähetteellä tai täysin itsemaksavana asiakkaana. Meillä on myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimus fysioterapiaan.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan terapiasuhteen alussa yksilöllinen terapiasuunnitelma, jonka laadintaan osallistuvat terapeutti, asiakas sekä tarvittaessa tämän lähiverkosto tai hoidosta vastaava taho. Terapia perustuu asiakkaan omaan motivaatioon, kiinnostuksen kohteisiin sekä tarpeisiin. Terapiassa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne sekä toimintaympäristö. Terapeutti ja asiakas työskentelevät luottamuksellisessa terapiasuhteessa, jonka tavoitteena on yhteisesti laadittujen tavoitteiden saavuttaminen ja sujuvampi arki.

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkinnällisen avofysioterapia

Fysioterapian sopimusalueet: Lappeenranta, Imatra, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin. Kuntoutus on Kelan järjestämä ja rahoittama. Kaikki kuntoutujan etuudet maksaa Kela.

Lääkinnällinen avofysioterapia

Yksilö- ja ryhmämuotoinen fysioterapia
Aikuisten etämuotoinen fysio-ja toimintaterapia

Lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on ylläpitää ja edistää asiakkaiden arjen toimintakykyä ja tukea turvallista kotona asumista silloin, kun kotona pärjääminen ja arjen toiminnoista suoriutuminen on heikentynyt ikääntymisen, sairastumisen tai onnettomuuden seurauksena ja toimintakyky laskenut merkittävästi. Kotona tapahtuvan kuntoutuksen tavoitteena on vahvistaa asiakkaan kykyä toimia mahdollisimman itsenäisesti omassa arjessaan ja löytää asiakkaalle mielekkäät tavat pitää huolta omasta terveydestään ja toimintakyvystään. Kotikuntoutukseen voidaan ohjautua maksusitoumuksella kotihoidon tai omaishoidon kautta, sairaalan tai muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kuntoutustarpeen arvioinnin esimerkiksi muistipoliklinikan, apuvälinekeskuksen tai vammaispalvelun kautta sekä asiakkaan tai hänen omaisensa omasta aloitteesta.

Tarkempia tietoja Kelan etuuksista, kuten kuntoutuksesta, matkakorvauksista ja vammaisetuuksista saat Kelan sivuilta.

Tarkempia tietoja lääkinnällisen kotikuntouksen maksusitoumusasioista saat Etelä-Savon hyvinvointialueen sivuilta.


Tietoa Kelan etuuksista
Etelä-Karjalan hyvinvointialueet - kuntoutuspalvelut

Liikuntaryhmät Lappeenrannassa

Attendo Terapia Etelä-Karjala tarjoaa monipuoliset ryhmäliikuntamahdollisuudet, jossa harjoittelu on turvallista ammattitaitoisten ja innostavien fysioterapeuttiemme johdolla. Tarjoamme ryhmäliikuntaa aikuisille sekä omia ryhmiä senioreille. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Satu Kovanen p. 041 731 1758 (arkisin klo 8-9), satu.kovanen@attendo.fi

Ilmoittaudu viimeistään 5.5.2023

 • NISKA-HARTIASEUTU -RYHMÄ
  Aika: maanantaisin 15.5.–12.6.23
  klo 9–10
  Hinta: 50€ / 5 kertaa
  Epassi käy maksuvälineenä
 • SELKÄ-RYHMÄ
  Aika: maanantaisin 15.5.–12.6.23
  klo 10.30–11.30
  Hinta: 50€ / 5 kertaa
  Epassi käy maksuvälineenä
 • SENIORIJUMPPA
  Aika: torstaisin 11.5.–15.6.23
  klo 14–15 (pl. helatorstai 18.5.)
  Hinta: 50€ / 5 kertaa

Jokaiseen ryhmään otetaan maksimissaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmässä tulee olla vähintään 5 osallistujaa, jotta ryhmä toteutuu. Vapautuvia paikkoja voi kysellä myös ryhmän ollessa käynnissä.

Terapeuttimme

Annika Sorsa

Fysioterapeutti

Annika Sorsa

 • annika.sorsa@attendo.fi
 • 044 407 2450
 • Geriatrinen kuntoutus

  Olen Annika Sorsa ja olen valmistunut fysioterapeutiksi Saimaan ammattikorkeakoulusta vuonna 2019. Olen työskennellyt aikaisemmin työikäisten tule-vaivojen parissa. Attendolla aloitin työt kesällä 2020. Työskentelen pääsääntöisesti ikääntyneiden parissa. Lisäksi toimin ergokorttikouluttajana. Vapaa-ajallani liikun luonnossa ja harrastan monipuolisesti liikuntaa. Parasta työssäni on luova työilmapiiri ja asiakkaiden kanssa kiireetön kohtaaminen. Minut tunnistaa yleensä työkentällä leveästä hymystä.

  Työskentelen Etelä-Karjalan alueella, lähinnä Lappeenrannassa ja Savitaipaleella.

Hanna Erjava-Suvanto

Fysioterapeutti

Hanna Erjava-Suvanto

 • hanna.erjava@attendo.fi
 • 041 731 4396
 • Geriatrinen fysioterapia
  KELA-vaativa lääkinnällinen kuntoutus
  Lähetteellinen kuntoutus

  Olen imatralainen fysioterapeutti Hanna Erjava-Suvanto. Valmistuin vuonna 2005, jonka jälkeen olen työskennellyt pääasiassa neurologisten ja ikääntyvien asiakkaiden parissa. Olen erikoistunut neurologiaan ja käynyt Bobath koulutuksen. Tärkeimpänä työssäni koen ihmisen kohtaamisen omana itsenään, toimintakyvyn ja liikkumisen tukemisen juuri niillä keinoilla kun ne ovat hänelle sillä hetkellä mahdollisia ja/tai välillä vähän mahdottomiakin.

  Harrastan vapaa-ajallani liikkumista luonnossa pyörällä sekä jalkaisin. Vasta-painona ulkoilulle harrastan pilatesta ja joogaa. Lähellä sydäntäni on myös lasten liikunta ja aktivointi eri lajeihin.

  Työskentelyalue: Lappeenranta, Imatra

Riikka Viholainen

Fysioterapeutti

Riikka Viholainen

Satu Kovanen

Fysioterapeutti

Satu Kovanen

 • satu.kovanen@attendo.fi
 • 041 731 1758
 • Geriatrinen kuntoutus
  KELA-vaativa lääkinnällinen kuntoutus
  Lähetteellinen kuntoutus

  Olen 46-vuotias fysioterapeutti ja minulla on lähes 20 vuoden työkokemus erityisesti tuki-ja liikuntaelinsairauksien sekä ikääntyneiden fysioterapiasta. Pidän ihmisten kanssa työskentelystä, etenkin ikääntyneiden kanssa. Liikunta ja terveys ovat kiinnostukseni kohteita olleet jo nuoresta asti, ja opiskelen jatkuvasti lisää alaani. Tällä alalla ei tulekaan koskaan valmiiksi, vaan aina riittää ihmeteltävää ja uutta. Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti liikuntaa, lukemista ja perheen kanssa kaikenlaista mukavaa puuhailua.

  Työskentelyalue: Imatra