Hyppää sisältöön

Attendo Terapia Etelä-Karjala

Lappeenranta, Imatra, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti

Attendo Terapia Etelä-Karjala tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia yksilö- ja ryhmäfysioterapiapalveluita vastaanotto- ja kotikäynteinä Etelä-Karjalan lähialueilla. Tarjoamme myös etämuotoisena palveluna toiminta-ja fysioterapiaa aikuisasiakkaille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Ratakatu 47

 • 53100 Lappeenranta

 • Etelä-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Erikoisosaaminen - Neurologinen kuntoutus, Faskiamanipulaatio, Bobath, Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, Kotikuntoutus

  Hyvinvointialue - Etelä-Karjalan hyvinvointialue - Ekhva

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sekä lääkinnällisen avofysioterapian palvelutuottaja , ePassi

Palvelumme

Fysioterapia

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja, Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja lisäksi voit tulla meille myös itsemaksavana asiakkaana.

Lue lisää fysioterapia palveluistamme!

Kotikuntoutus

Meillä on tarjolla monipuoliset kotikuntoutuspaketit ja ne ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia. Paketteihin sisältyy myös maksuton arviointikäynti.

Lue lisää kotikuntoutuspaketeistamme!

Terapia-asiakkaaksi

Asiakkaaksi voi tulla vakuutusyhtiön tai Etelä-Karjalan hyvinvointialueen maksusitoumuksella, lääkärin lähetteellä tai täysin itsemaksavana asiakkaana. Meillä on myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimus fysioterapiaan.

Terapeuttimme vastaanottavat uudessa toimipisteessämme, joka sijaitsee aivan Lappeenrannan keskustan läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tämän lisäksi fysioterapeutit toimivat asiakkaan omassa luonnollisessa toiminta- ja elinympäristössä, kuten kotona tai asumispalveluyksiköissä Etelä-Karjalan seutualueilla. Myös aikuisten toimintaterapiaa tarjoamme etäkuntoutuksen muodossa.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan terapiasuhteen alussa yksilöllinen terapiasuunnitelma, jonka laadintaan osallistuvat terapeutti, asiakas sekä tarvittaessa tämän lähiverkosto tai hoidosta vastaava taho. Terapia perustuu asiakkaan omaan motivaatioon, kiinnostuksen kohteisiin sekä tarpeisiin. Terapiassa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne sekä toimintaympäristö. Terapeutti ja asiakas työskentelevät luottamuksellisessa terapiasuhteessa, jonka tavoitteena on yhteisesti laadittujen tavoitteiden saavuttaminen ja sujuvampi arki.

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkinnällisen avofysioterapia

Fysioterapian sopimusalueet: Lappeenranta, Imatra, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin. Kuntoutus on Kelan järjestämä ja rahoittama. Kaikki kuntoutujan etuudet maksaa Kela.

Lääkinnällinen avofysioterapia

Yksilö- ja ryhmämuotoinen fysioterapia
Aikuisten etämuotoinen fysio-ja toimintaterapia

Lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on ylläpitää ja edistää asiakkaiden arjen toimintakykyä ja tukea turvallista kotona asumista silloin, kun kotona pärjääminen ja arjen toiminnoista suoriutuminen on heikentynyt ikääntymisen, sairastumisen tai onnettomuuden seurauksena ja toimintakyky laskenut merkittävästi. Kotona tapahtuvan kuntoutuksen tavoitteena on vahvistaa asiakkaan kykyä toimia mahdollisimman itsenäisesti omassa arjessaan ja löytää asiakkaalle mielekkäät tavat pitää huolta omasta terveydestään ja toimintakyvystään. Kotikuntoutukseen voidaan ohjautua maksusitoumuksella kotihoidon tai omaishoidon kautta, sairaalan tai muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kuntoutustarpeen arvioinnin esimerkiksi muistipoliklinikan, apuvälinekeskuksen tai vammaispalvelun kautta sekä asiakkaan tai hänen omaisensa omasta aloitteesta.

Tarkempia tietoja Kelan etuuksista, kuten kuntoutuksesta, matkakorvauksista ja vammaisetuuksista saat Kelan sivuilta.

Tarkempia tietoja lääkinnällisen kotikuntouksen maksusitoumusasioista saat Etelä-Savon hyvinvointialueen sivuilta.


Tietoa Kelan etuuksista
Etelä-Karjalan hyvinvointialueet - kuntoutuspalvelut

Hinnasto

Fysioterapia:

Fysioterapia 60 min

64€

Fysioterapia 45 min

56€

Fysioterapia 30 min

49€

+ Kotikäyntilisä 35-50% riippuen matkan pituudesta

Hinta sisältää kantamaksun. Hinta on vastaanottokäynnin kokonaishinta ja siihen ei lisätä muita maksuja.

 Meillä voit maksaa myös epassilla!

Kotikuntoutuspaketit!

Terapeuttimme

Hanna Erjava-Suvanto

Fysioterapeutti

Hanna Erjava-Suvanto

 • hanna.erjava@attendo.fi
 • 041 731 4396
 • Geriatrinen kuntoutus
  Kelan lääkinnällinen kuntoutus
  Neurologinen kuntoutus

  Työskentelen fysioterapeuttina Attendon palvelutalossa sekä teen yksilöterapiaa toimipisteellä ja kotikäynteinä. Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2005. Erikoistumiskoulutuksia olen käynyt Bobath terapiaan, neurologiseen kuntoutukseen sekä ikääntyviin. Tärkeimpänä koen työssäni yksilöllisesti ihmisten kohtaamisen, toimintakyvyn ja liikkumisen tukemisen juuri niillä keinoilla, kun ne ovat hänelle sillä hetkellä mahdollisia tai välillä vähän mahdottomiakin soveltaen liikkumista. Harrastan pyöräilyä ja luonnossa liikkumista.

  Työskentelyalue: Lappeenranta, Imatra

Paavo Jantunen

Fysioterapeutti

Paavo Jantunen

Satu Kovanen

Fysioterapeutti

Satu Kovanen

 • satu.kovanen@attendo.fi
 • 041 731 1758
 • Geriatrinen kuntoutus
  KELA-vaativa lääkinnällinen kuntoutus
  Lähetteellinen kuntoutus

  Olen imatralainen fysioterapeutti ja minulla on lähes 20 vuoden työkokemus erityisesti tuki-ja liikuntaelinsairauksien sekä ikääntyneiden fysioterapiasta. Pidän ihmisten kanssa työskentelystä, etenkin ikääntyneiden kanssa. Liikunta ja terveys ovat kiinnostukseni kohteita olleet jo nuoresta asti, ja opiskelen jatkuvasti lisää alaani. Tällä alalla ei tulekaan koskaan valmiiksi, vaan aina riittää ihmeteltävää ja uutta. Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti liikuntaa, lukemista ja perheen kanssa kaikenlaista mukavaa puuhailua.

  Työskentelyalue: Imatra

Liisa Tiainen

Fysioterapeutti

Liisa Tiainen

 • liisa.tiainen@attendo.fi
 • 041 732 4192
 • Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1991. Olen työskennellyt vuosia yksityisellä sektorilla ryhmäliikunta- ja kuntosalimaailmassa sekä yksilöfysioterapian parissa.

  Olen kouluttautunut vuosien varrella aina työnantajan tarpeiden sekä omien kiinnostuksieni mukaan fysioterapian eri aihealueisiin.

  Sydäntäni lähellä on erilaisten ryhmien ohjaus sekä yksilöfysioterapia.
  Hoivakodeissa työskentely on ollut erittäin mieluisaa sekä monipuolista. Pidän myös moniammatillisesta työskentelystä.

  Vapaa-aikanani tykkään tehdä kävelylenkkejä ja olen löytänyt uudelleen kuntosalikipinän pienen tauon jälkeen. Sisustaminen ja remontoiminen ovat myös mieluisia harrastuksiani.

  Työskentelyalue: Lappeenranta, Imatra

Lassi Junnilainen

Fysioterapeutti

Lassi Junnilainen

Jonna Pesonen

Fysioterapeutti

Jonna Pesonen

 • jonna.pesonen@attendo.fi
 • 041 732 5847
 • Olen työskennellyt yli 10 vuotta tuki-ja liikuntaelin fysioterapeuttina, kaikenikäisten kanssa. Vahvuutenani on kokonaisvaltainen asiakkaan huomiointi ja yksilöllinen ohjaus. Hyödynnän työssäni niin manuaalista terapiaa (esim. faskiamanipulaatio), kuin aktiivista harjoitteluakin. Minulla on kokemusta mm. erilaisista rasitusperäisistä ongelmista ja kiputiloista, urheiluvammojen hoidosta, kuntoutuksesta ennen ja jälkeen leikkausten, sekä erityisesti alaraajafysioterapiasta. Erilaisten pienryhmien ja teemakurssien ohjaamista olen tehnyt myös paljon.

  Into oppia uutta on kova ja päivitänkin omaa osaamistani säännöllisesti erilaisilla koulutuksilla. Monipuolinen liikkuminen ja urheilu on sydäntä lähellä ja toivonkin, että voisin lisätä liikkumisen iloa kaikenikäsille ja kuntoisille.

  Työskentelyalue: Lappeenranta