Attendo Terapia Päijät-Häme

Attendo Terapia Päijät-Häme tarjoaa yksilöllisiä fysioterapiapalveluita eri-ikäisille asiakkaille vastaanotto- ja kotikäynteinä Päijät-Hämeen alueella. Tarjoamme myös lymfaterapiaa ja hierontaa. Tervetuloa asiakkaaksi!

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Vesijärvenkatu 5-7 B

 • 15100 Lahti

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Erikoisosaaminen - Fysioterapia, Lymfaterapia, Hieronta

  Hyvinvointialue - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

  Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja Päijät-Hämeen hyvinvointialueella.

Fysioterapia-asiakkaaksi

Fysio- ja lymfaterapia voidaan toteuttaa joko vastaanottotiloissamme tai asiakkaan omassa luonnollisessa toiminta- ja elinympäristössä. Terapiapalveluiden sopimuskumppaneina ovat Kela sekä Päijät-Hämeen hyvinvointialue. Asiakkaaksi voi tulla myös vakuutusyhtiön maksusitoumuksella, lääkärin lähetteellä tai itse maksavana asiakkaana. Attendo Terapia Päijät-Häme tarjoaa kuntoutuspalveluita Lahden sekä ympäryskuntien asukkaille.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan aina fysioterapiajakson alussa yksilöllinen kuntoutussuunnitelma. Suunnitelma tehdään yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan oman motivaation, kiinnostuksen kohteiden ja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kuntoutuksessa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne ja toimintaympäristö. Kuntoutuksen tavoitteena on yhdessä laadittujen tavoitteiden saavuttaminen ja sujuvampi arki.

Osaava ja välittävä henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiisi kuntoutukseen liittyen. Ota yhteyttä Janne Roivakseen tai suoraan terapeuttiin ja tiedustele vapaita paikkoja. Terapeuttien yhteystiedot löytyvät alempaa tältä sivulta.

Tasokkaat tilat ja ammattitaitoinen henkilöstö

Avarat ja viihtyisät vastaanottotilanne sijaitsevat aivan Lahden keskustan tuntumassa, osoitteessa Vesijärvenkatu 5-7 B, 15100 Lahti. Tiloissa on huomioitu esteettömyys. Käytössämme on monipuolisia kuntoutusvälineitä, joita hyödynnetään osana terapian toteutusta. Attendo Terapia Päijät-Hämeen laillistetut, ammattitaitoiset terapeutit vastaavat kuntoutujan terapian suunnittelusta ja toteutuksesta. Attendo Terapiapalveluiden ammattilaisilla on vankka fysioterapiakokemus ja koulutustausta erityisesti vaikeavammaisten, neurologisten sekä ikääntyneiden kuntoutuksesta. Henkilöstön ammattitaidosta pidetään huolta lisä- ja täydennyskoulutusten avulla.

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimuskunnat

 • Fysioterapia: Lahti, Hollola, Kärkölä, Orimattila, Iitti

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin. Kuntoutus on Kelan järjestämä ja rahoittama. Kaikki kuntoutujan etuudet maksaa Kela. Tarkempia tietoja Kelan etuuksista, kuten kuntoutuksesta, matkakorvauksista ja vammaisetuuksista saat Kelan sivuilta.

Tietoa Kelan etuuksista

Olemme Päijät-Hämeen hyvinvointialueen lääkinnällisen avofysioterapian palveluntuottaja

 • Aikuisten yksilöfysioterapia
 • Aikuisten allasterapia
 • Aikuisten lymfaterapia
 • Veteraanikuntoutus, fysioterapia

Lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on ylläpitää ja edistää asiakkaiden arjen toimintakykyä ja tukea turvallista kotona asumista silloin, kun kotona pärjääminen ja arjen toiminnoista suoriutuminen on heikentynyt ikääntymisen, sairastumisen tai onnettomuuden seurauksena ja toimintakyky laskenut merkittävästi. Kotona tapahtuvan kuntoutuksen tavoitteena on vahvistaa asiakkaan kykyä toimia mahdollisimman itsenäisesti omassa arjessaan ja löytää asiakkaalle mielekkäät tavat pitää huolta omasta terveydestään ja toimintakyvystään. Kuntoutukseen voidaan ohjautua maksusitoumuksella kotihoidon tai omaishoidon kautta, sairaalan tai muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kuntoutustarpeen arvioinnin esimerkiksi muistipoliklinikan, apuvälinekeskuksen tai vammaispalvelun kautta sekä asiakkaan tai hänen omaisensa omasta aloitteesta.

Tarkempia tietoja lääkinnällisen kuntouksen maksusitoumusasioista saat Päijät-Hämeen hyvinvointialueen sivuilta

Kysy lisää ajanvarausnumerostamme puh. 041 730 9225 tai janne.roivas@attendo.fi

Hinnasto

Fysioterapia 60 min 59 €
Fysioterapia 45 min 53 €
Fysioterapia 30 min 49 €

Terapeuttimme

Laura Kiiskilä

Fysioterapeutti, Koulutettu hieroja/urheiluhieroja

Laura Kiiskilä

 • laura.kiiskila@attendo.fi
 • 041 732 2297
 • Palvelukielet: suomi ja englanti

  Valmistuin fysioterapeutiksi Lahden AMK:sta lokakuussa 2019.Aloitin työt fysioterapeuttina Attendon avofysioterapian palveluissa maaliskuussa 2023.
  Valmistumisen jälkeen minulla on ehtinyt kertyä kokemusta geriatrisesta, neurologisesta sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiasta. Lisäksi olen työskennellyt myös allasterapian, veteraanikuntoutuksen sekä keuhkosairauksien osastolla Jorvissa. Asiakaskunta on tähän asti koostunut pääasiassa työ- ja ikäihmisistä. Olen koulutukseltani lisäksi myös koulutettu hieroja/urheiluhieroja, johon valmistuin vuonna 2015. Minulle tärkeintä fysioterapeutin työssä on ottaa asiakas huomioon kokonaisuutena, luoda luottamuksellinen ja lämmin terapiasuhde. Haluan auttaa jokaista asiakasta löytämään toimivimmat keinot saavuttaa omat tavoitteensa ja voimaan arjessaan paremmin.

Mari Niemelä

Fysioterapeutti, lymfaterapeutti

Mari Niemelä

 • mari.niemela2@attendo.fi
 • 041 731 9111
 • Osaamisalueet: Lymfaterapia, manuaalinen lymfahoito, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia sekä ryhmäliikunta.

  Palvelukieli: Suomi, englanti
  Olen työskennellyt fysioterapeuttina vuodesta 2007 lähtien. Attendon terapiapalveluilla olen aloittanut kesällä -22. Työvuosien varrella tutuiksi ovat tulleet erityisesti ikääntyneet ja neurologiset kuntoutujat sekä lymfaterapian eri asiakasryhmät. Minulle tärkeää fysioterapeuttina on luoda rento ja vuorovaikutteinen ilmapiiri, asiakaslähtöisyys sekä laadukas ja ammattitaitoinen terapia. Fysio- ja lymfaterapiassa lähtökohtana on asiakkaan kokonaisvaltainen kehon ja mielen hyvinvointi.

Fysioterapeutti

Riina Kettula

 • riina.kettula@attendo.fi
 • 041 731 1717
 • Olen valmistunut fysioterapeutiksi Lahessa, vuonna 2008 LAMK:sta. Asiakaskokemusta minulle on kertynyt usean vuoden ajalta ikääntyneiden ja muistisairaiden kuntoutuksesta työskennellessäni mm. apuvälinepalveluissa, ikääntyneille suunnatun päivätoimintayksikön ja eri hoivapalveluiden tarjoajien fysioterapeuttina. Kuntoutuksessa pyrin kohtaamaan asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja voimavaralähtöisesti yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden.

Fysioterapeutti

Kiira Kinnunen

 • kiira.kinnunen@attendo.fi
 • 041 731 6254
 • Olen Lahdessa asuva, vuonna 2021 LAB-ammattikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti. Aloitin työni Attendolla tammikuussa 2022 ja työskentelen ikääntyneiden kuntoutustyössä Päijät-Hämeessä. Työnkuvaani kuuluu mm. ryhmä- ja yksilöfysioterapian ohjaus, hoitohenkilökunnan ergonomiaohjaus sekä apuvälinetarpeen arviointi. Olen fysioterapeutin lisäksi koulutettu hieroja, joten manuaaliset taidot ovat vahvuutenani. Parasta työssäni on erilaiset asiakaskohtaamiset, monipuolisuus sekä itsenäinen työskentely.

Fysioterapeutti

Anni Kokko

 • anni.kokko2@attendo.fi
 • Hei! Olen 24-vuotias Lahdessa asuva fysioterapeutti. Valmistuin fysioterapeutiksi Lahden ammattikorkeakoulusta 2021. Työni Attendolla aloitin reilu vuosi sitten. Työskentelen ikääntyneiden hoivayksikössä Päijät-Hämeessä. Työssäni pääsen ohjaamaan sekä yksilö- että ryhmäfysioterapiaa sekä arvioimaan apuvälinetarvetta. Nautin työssäni ihanista kohtaamisista asiakkaiden kanssa, moniammatillisesta tiimityöskentelystä sekä työn monipuolisuudesta.

Fysioterapeutti

Senja Kyöstilä

 • senja.kyostila@attendo.fi
 • 041 731 3704
 • Kielitaito: Suomi, Englanti
  Olen fysioterapeutti Senja Kyöstilä ja olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2021 LAB-ammattikorkeakoulusta. Lisäksi olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2015. Työkokemusta minulta löytyy erityisesti ikääntyneiden parissa työskentelystä ja fysioterapeuttina Attendon terapiatiimissä aloitin marraskuussa 2021. Työssäni huomioin jokaisen asukkaan omana yksilönä ja pyrin löytämään keinoja toimivaan ja mielekkääseen arkeen. Lisäksi haluan luoda luottamuksellisen ja lämpimän suhteen niin asukkaan kuin heidän lähipiirinsä kanssa.

Fysioterapeutti

Marika Läylönen

 • marika.laylonen@attendo.fi
 • 041 730 9708
 • Valmistuin silloisesta Lahden AMK:sta kesäkuussa 2019. Ennen Attendolle siirtymis-tä työskentelin 1,5 vuotta pienessä fysioterapiayrityksessä, jossa sain paljon monipuolista ja hyödyllistä työkokemusta muun muassa ryhmänohjauksista ja eri asiakasryhmien yksilöfysioterapiasta. Olen työskennellyt pääosin aikuisten ja ikäihmisten parissa, nyt viimeiset kaksi vuotta tehostetun palveluasumisen puolelle Orimattilassa. Ikäihmisten kanssa työskenteleminen on minulla lähellä sydäntä ja olen aidosti kiinnostunut meidän asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemisesta erilaisin fysioterapian keinoin.

Fysioterapeutti

Janni Pahkamäki

 • janni.pahkamaki@attendo.fi
 • 041 730 9707
 • Olen fysioterapeutti Janni Pahkamäki ja valmistuin vuoden 2020 jouluna Tampereen Ammattikorkeakoulusta. Kokemusta on kertynyt ikäihmisten kuntoutuksesta ja toisena työnäni valmennan nuoria taitoluistelijoita. Kohtaan ihmiset yksilöinä ja haluan löytää heille sopivan tavan toimia omien tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Janne Roivas

Vastaava terapeutti, fysioterapeutti

Janne Roivas

 • janne.roivas@attendo.fi
 • 041 730 9225
 • Kielitaito: Suomi, englanti
  Fysioterapeutiksi olen valmistunut TAMK:sta vuonna 2018 ja työskennellyt siitä lähtien fysioterapeuttina ikäihmisten parissa. Lisäkoulutusta olen käynyt mm. ikäihmisten voima- ja tasapainoharjoitteluun sekä kinestetiikkaan liittyen. Olen työskennellyt myös lasten ja nuorten sekä aikuisten parissa erilaisissa ryhmänohjaus- ja valmennustehtävissä. Fysioterapeuttina minulle on tärkeää yhdessä laadittujen tulosten ja tavoitteiden saavuttaminen, jotka palvelevat asiakkaani tarpeita arjessa, työssä tai harrastuksissa.

Fysioterapeutti

Oona Toivonen

 • oona.toivonen@attendo.fi
 • 041 731 7901
 • Valmistuin fysioterapeutiksi LAB-ammattikorkeakoulusta marraskuussa 2022, mutta Attendo Terapiapalveluilla olen kuitenkin työskennellyt jo opintojen loppuvaiheessa, toukokuusta 2022 lähtien. Aikaisemmalta koulutukseltani olen koulutettu hieroja, ja olen tehnyt yli viisi vuotta yrittäjänä hierojan töitä. Työskentelin pääasiassa työikäisten kanssa, mutta asiakaskuntaan mahtui myös lapsia, nuoria ja ikääntyneitä.

Lotta Tolvanen

Fysioterapeutti

Lotta Tolvanen

 • lotta.tolvanen@attendo.fi
 • 041 731 6338
 • Olen vuonna 2008 Lahden ammattikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti ja työskennellyt viime vuodet ikäihmisten parissa. Kokemusta on kertynyt myös tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta sekä ryhmänohjauksesta yli 15 vuoden ajalta niin lasten, työikäisten kuin ikääntyneiden parissa. Monipuolinen viriketoiminta on lähellä sydäntäni ja pyrin toteuttamaan kuntoutusta asiakkaan yksilöllisten kiinnostuksenkohteiden ja vahvuuksien pohjalta.

Fysioterapeutti

Emmi Virinsalo

 • emmi.virinsalo@attendo.fi
 • 041 732 0606
 • Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015 Lahden ammattikorkeakoulusta. Olen työskennellyt suuren osani työurasta ikääntyneiden kuntoutuksen parissa. Lisäksi olen työskennellyt mm. kuntosalilla ja kirurgian osastoilla. Apuvälineosaamista minulla on aiemmista työtehtävistäni sairaalan, tehostetun palveluasumisen ja kotihoidon fysioterapeuttina. Lisäkoulutusta minulla on kinestetiikan puolelta. Parasta fysioterapeutin työssä on nähdä asiakkaiden onnistumisen kokemuksia.