Hyppää sisältöön

Attendo Terapia Ylivieska

Attendo Terapia Ylivieska tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa sekä psykoterapiaa. Meillä työskentelee kolme toimintaterapeuttia sekä ammatinharjoittajana toimiva psykoterapeutti. Meillä on vapaita asiakaspaikkoja aikuisten toimintaterapiaan, lasten ja nuorten osalta emme pysty ottaa uusia asiakkaita vastaan tällä hetkellä. Lisätietoja yksikön vastaavalta terapeutilta. Terapeuttiemme yhteystiedot löydät alempaa tältä sivustolta.

Yhteystiedot

Osoite

 • Juurikoskenkatu 6

 • 84100 Ylivieska

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Hyvinvointialue: Pohjois-pohjanmaan hyvinvointialue, Pohde

 • Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntarjoaja

Sopimuspaikkakuntamme

Sopimuskumppaneitamme ovat Kelan Pohjoinen vakuutuspiiri (paikkakunnat: Alavieska, Kalajoki, Merijärvi, Oulainen, Pyhäjoki, Raahe, Sievi, Ylivieska), Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue (edm. paikkakunnat sekä: Nivala, Haapajärvi, Reisjärvi) sekä Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite (Toholampi). Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Teemme yhteistyötä myös eri vakuutusyhtiöiden kanssa.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Attendon Terapia Ylivieskan laillistetut, ammattitaitoiset terapeutit vastaavat kuntoutujan terapian suunnittelusta ja toteutuksesta. Jokaiselle kuntoutujalle laaditaan terapian alussa yksilöllinen terapiasuunnitelma, joka pohjautuu julkisessa terveydenhuollossa laadittuun kuntoutussuunnitelmaan. Terapiasuunnitelmaa täydennetään säännöllisesti sekä aina tarpeen vaatiessa. Terapiasuunnitelman laadintaan osallistuvat kuntoutuja, terapeutti sekä tarvittaessa hänen lähipiirinsä. Suunnitelmassa huomioidaan kuntoutujan yksilöllinen elämäntilanne ja arjen haasteet sekä kuntoutujan voimavarat, kiinnostuksen kohteet, toiveet ja tavoitteet.

Viihtyisät tilat ydinkeskustassa

Terapiat toteutuvat vastaanottotiloissamme Ylivieskassa tai kotikäynteinä kuntoutujan omassa ympäristössä, kuten kotona, koulussa tai päiväkodissa. Kotikäyntejä teemme Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Ylivieskan vastaanottotilojen läheltä löytyy pysäköintitilaa autolla liikkuville asiakkaillemme. Ovellemme on esteetön pääsy. Lisäksi esteetön liikkuminen on mahdollistettu kaikkialla sisätiloissa. Vastaanottotilamme muodostuvat yksilöterapiatiloista, ryhmätilasta, keittiöstä, inva-wc:stä sekä muista tukitiloista. Terapiakäyttöön suunnitellut vastaanottotilamme sekä asianmukaiset terapia- ja kuntoutusvälineet tukevat terapian toteutusta.

Terapeuttimme

Toimintaterapeutti, SI-terapeutti

Petri Hilli

 • toimintaterapia.petrihilli@gmail.com
 • Osaamisalueet:
  Sensorisen integraation teoria ja terapia
  Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
  Perhe- ja verkostotyö


  Palvelukieli: suomi, englanti

Toimintaterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja

Annukka Salmela

ET ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, toimintaterapeutti

Elise Lund

 • eliselund0@gmail.com
 • 044 307 2917
 • Osaamisalueet: nuorten ja työikäisten psyko- ja toimintaterapia, lasten ja perheiden ratkaisukeskeinen ohjaus, ryhmänohjaus, työhyvinvointi, kokonaisvaltainen oireenhallinta, rentoutusohjaus ja tietoisuustaidot, 5-piste korva-akupunktio päihde- ja mielenterveystyössä

  Palvelukieli: suomi, englanti

Vastaava terapeutti, toimintaterapeutti

Alisa Nykänen

Toimintaterapeutti, seksuaalineuvoja

Elina Liuska

 • elina.liuska@attendo.fi
 • 040 596 4108
 • Osaamisalueet: aikuisten toimintaterapia, peiliterapia, Alexander-tekniikka ja Kinestiikka, mindfullness

  Työskentelypaikkakunnat: Haapajärvi, Reisjärvi, Nivala, Toholampi, Sievi, Nivala
  Palvelukieli: suomi

Terapiapalveluiden johtaja

Tuukka Virkkala

Löydä meille