Hyppää sisältöön

Omannäköistä elämää

Palvelukodeissamme eletään turvallista arkea nykyaikaisissa puitteissa. Lähtökohtamme on aina asukkaiden kunnioitus ja arvostus: jokaisella on oikeus omannäköiseen elämään ja yksityisyyteen. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen hoito- ja kuntoutussuunnitelma, jonka pohjalta moniammatillinen henkilöstömme toimii kunkin asukkaan parhaaksi.

Yksilöllistä arkea yhdessä

Palvelukoti on asukkaiden oma koti, jossa hoitajat käyvät työskentelemässä. Asukkaat kalustavat ja sisustavat omat huoneensa tai asuntonsa, joten jokaisen koti on omannäköinen. Yksilöllistä asumista täydentää yhteisöllisyys: omien huoneiden lisäksi palvelukodeissa on viihtyisät yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä tyypillisesti sauna ja piha-alue. Palvelukodeissamme arki on aktiivista, osallistavaa ja yhteisöllistä.

"Hienosti olette poikaa ja pojan asioita hoitaneet. Pitää sanoa, että poika on viihtynyt täällä. 10 pistettä ja papukaijamerkki!"

Asukkaan isä

Attendo Joenranta

Palveluita erilaisiin tarpeisiin

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat paljon apua ja tukea. Henkilökuntamme on paikalla vuorokauden ympäri.

Palveluasuminen

Palveluasumisessa henkilö saa apua ja tukea päivittäin, mutta pärjää melko itsenäisesti eikä kaipaa tukea yöaikaan.

Tukiasuminen

Meillä on mahdollista asua tukiasunnossa, jossa elämä on itsenäistä, mutta tuki ja apu on lähellä. Tukiasunnot sijaitsevat usein omassa rakennuksessaan, esimerkiksi rivitalossa, joka on samassa pihapiirissä palvelukodin kanssa.

"Tosi fantastinen paikka asua meikäläiselle, kun en itse pysty kaikesta huolehtimaan. Hyvä ruoka, hyvä huone ja oma suihku on varsinainen bonus!"

Nainen, 40 vuotta

Asukas