Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Tehostettu palveluasuminen

Tarjoamme tehostettua palveluasumista ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoitoa ja hoivaa vuorokauden ympäri esimerkiksi etenevän muistisairauden johdosta.

hero icon left
hero icon right

Hoivaa vuorokauden ympäri

Tehostetussa palveluasumisessa ammattitaitoinen henkilökuntamme on asukkaiden tukena ja apuna joka päivä vuorokauden ympäri. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Olemme Attendolla erikoistuneet muistisairaiden ikäihmisten hoivaan. 

Meille asukkaiden aktiivisuus, omatoimisuus sekä arjen mielekkyys on tärkeää. Järjestämme säännöllisesti ja monipuolisesti erilaista ohjelmaa ja toimintaa hoivakodeissamme. 

Voit kurkistaa arkeemme instagramissa:

Attendon instagram

Yhteisöllistä ja turvallista asumista

Attendo-kodit on suunniteltu varta vasten ikäihmisiä varten. Liikkuminen kodissa on esteetöntä ja vaivatonta. Haluamme tarjota viihtyisän ympäristön, jossa asukkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ja kotoisaksi. Jokaisella asukkaallamme on oma huone, jonka voi sisustaa omilla tutulla tavaroillaan. Kaikissa Attendo-kodeissa on yhteistiloja, jossa voi viettää aikaa toisten seurassa. Myös läheiset ovat tervetulleita vierailemaan meillä. Olemme panostaneet myös kotiemme viheralueisiin, jotta ulkoilu onnistuu myös apuvälinein ja autettuna.

 

Miten asukkaaksi hoivakotiin?

Attendo-koteihimme pääsee asukkaaksi joko kunnan sijoittamana tai palvelusetelillä, riippuen kunnan tarjoamista mahdollisuuksista. Meille voi tulla myös itsemaksavana asiakkaana.

Voit olla yhteydessä oman kuntasi sosiaali- ja terveyspalveluiden neuvontaan ja pyytää palvelutarpeen kartoitusta.

Voit myös kysyä meiltä lisää, autamme mielellämme.
Katso oman alueesi aluepäällikön yhteystiedot täältä 

tai etsi itsellesi sopivaa Attendo-kotia haun avulla:

Attendo-kodit

”Tuli aika, kun omakotitalomme jäi minulle liian suureksi ja vaativaksi hoitaa. Lasteni kanssa sovimme, että etsimme minulle uuden kodin hoivakodista. Nyt lapseni tietävät, että minulla on kaikki hyvin.”

Eine-rouva 86 vuotta

Maittavaa ruokaa

Tarjoamme Attendo-kodeissamme itse tehtyä ja maittavaa ruokaa. Useassa kodissamme on oma kokki ja keittiöhenkilökunta, jotka valmistavat asukkaillemme ruuat joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. Kotimaisuus, tuoreus ja alueelliset ruokaperinteet ovat meille ruuanlaiton perusainekset.

Katso tästä ruokalistamme