Hyppää sisältöön

Attendo Terapia Päijät-Häme

Attendo Terapia Päijät-Häme tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluita eri-ikäisille asiakkaille vastaanotto- ja kotikäynteinä Päijät-Hämeen alueella. Palveluihimme kuuluu myös lymfaterapia ja hieronta sekä palvelut äideille ja vauvoille. Tervetuloa asiakkaaksi!

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

 • Vesijärvenkatu 5-7 B

 • 15100 Lahti

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Erikoisosaaminen: Fysioterapia, Lymfaterapia, Hieronta

  Hyvinvointialue: Päijät-Hämeen hyvinvointialue

 • Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja Päijät-Hämeen hyvinvointialueella.

Palvelumme

Äitiysfysioterapia

Huolehdimme sinusta ja hyvinvoinnistasi kokonaisvaltaisesti. Ota yhteyttä ja varaa aika äitiysfysioterapeutillemme. Haluamme, että voit nauttia raskaudesta ja äitiydestä mahdollisimman terveenä ja hyvinvoivana.

Lue lisää äitiysfysioterapiapalveluistamme

Lantionpohjan fysioterapia

Lantionpohjan fysioterapia keskittyy lantionpohjan lihasten toiminnan parantamiseen, vahvistamiseen ja kuntouttamiseen.

Lue lisää lantionpohjan fysioterapiasta

Imetysohjaus

Imetysohjauksesta saat tukea, neuvoja ja ohjausta imetyksen eri vaiheisiin.

Lue lisää imetysohjauspalveluistamme

Akupunktio

Tarjoamme akupunktiota niin omana palvelunaan, kuin yhtenä fysioterapian hoitomenetelmänäkin osana fysioterapiaa.

Lue lisää akupunktiopalveluistamme

Fysioterapiaryhmät

Katso kesän ja syksyn 2024 ryhmät ja aikataulut tästä!

Lue lisää ohjatuista ryhmistämme

Fysioterapia

Fysioterapiavastaanotto Lahden Vesijärvenkadulla

Lue lisää fysioterapiapalveluistamme

Hierontapalvelut

Hierontapalveluihimme kuuluu klassinen ja urheiluhieronta sekä raskaus-, äitiys- ja vauvahieronta.

Lue lisää hierontapalveluistamme

Lymfaterapia

Lahden toimipisteellä ja kotikäynteinä Lahden seudulla

Lue lisää lymfaterapiapalveluistamme

Tasokkaat tilat ja ammattitaitoinen henkilöstö

Avarat ja viihtyisät vastaanottotilanne sijaitsevat aivan Lahden keskustan tuntumassa, osoitteessa Vesijärvenkatu 5-7 B, 15100 Lahti. Tiloissa on huomioitu esteettömyys. Käytössämme on monipuolisia kuntoutusvälineitä, joita hyödynnetään osana terapian toteutusta. Attendo Terapia Päijät-Hämeen laillistetut, ammattitaitoiset terapeutit vastaavat kuntoutujan terapian suunnittelusta ja toteutuksesta. Attendo Terapiapalveluiden ammattilaisilla on vankka fysioterapiakokemus ja koulutustausta erityisesti vaikeavammaisten, neurologisten sekä ikääntyneiden kuntoutuksesta. Henkilöstön ammattitaidosta pidetään huolta lisä- ja täydennyskoulutusten avulla.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja kotikäynteinä. Terapiapalveluiden sopimuskumppaneita ovat Kela sekä Päijät-Hämeen hyvinvointialue. Asiakkaaksi voit tulla myös vakuutusyhtiön maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana. Hyväksymme ePassin hyvinvointiedun maksutapana.

Seuraa meitä instagramissa

Terapia Päijät-Häme on myös instagramissa. Katso, mitä meillä tapahtuu!

Terapia Päijät-Hämeen instagram

Terapeuttimme

Jonna Metso-Ojala

Vastaava terapeutti

Jonna Metso-Ojala

Julia Rautkoski

Fysioterapeutti

Julia Rautkoski

 • julia.rautkoski@attendo.fi
 • 041 732 2297
 • Fysioterapia, hieronta, akupunktio ja imetysohjaus. Hierontapalveluihini kuuluu klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi raskaus-, äitiys- ja vauvahieronta.

  Olen erikoistunut naisten terveyteen, äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjan fysioterapiaan. Ennen erikoistumista työskentelin lähinnä tuki- ja liikuntaelinvaivojen sekä urheiluvammojen parissa ja myös niiden vuoksi voi vastaanotolleni tulla edelleen.

  Tarjoan turvallisen ja lämpimän vastaanoton sekä keinoja kipujen lievittämiseen tai toimintakyvyn haasteiden helpottamiseen. Imetysohjauksessa ja vauvahieronnassa huomioin kokonaisvaltaisesti sekä vauvan, että vanhemman tarpeet. Vastaanottoni peruskalliona ovat asiakaslähtöisyys ja terapian yksilöllisyys.

  Nettiajanvarauskalenterini

Mari Niemelä

Fysioterapeutti, lymfaterapeutti

Mari Niemelä

 • mari.niemela2@attendo.fi
 • 041 731 9111
 • Osaamisalueet: Lymfaterapia, manuaalinen lymfahoito, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia sekä ryhmäliikunta.

  Palvelukieli: Suomi, englanti
  Olen työskennellyt fysioterapeuttina vuodesta 2007 lähtien. Attendon terapiapalveluilla olen aloittanut kesällä -22. Työvuosien varrella tutuiksi ovat tulleet erityisesti ikääntyneet ja neurologiset kuntoutujat sekä lymfaterapian eri asiakasryhmät. Minulle tärkeää fysioterapeuttina on luoda rento ja vuorovaikutteinen ilmapiiri, asiakaslähtöisyys sekä laadukas ja ammattitaitoinen terapia. Fysio- ja lymfaterapiassa lähtökohtana on asiakkaan kokonaisvaltainen kehon ja mielen hyvinvointi.

Laura Kiiskilä

Fysioterapeutti, Koulutettu hieroja/urheiluhieroja

Laura Kiiskilä

 • laura.kiiskila@attendo.fi
 • 041 732 2297
 • Palvelukielet: suomi ja englanti

  Valmistuin fysioterapeutiksi Lahden AMK:sta lokakuussa 2019. Aloitin työt fysioterapeuttina Attendon avofysioterapian palveluissa maaliskuussa 2023.
  Valmistumisen jälkeen minulla on ehtinyt kertyä kokemusta geriatrisesta, neurologisesta sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiasta. Lisäksi olen työskennellyt myös allasterapia, veteraanikuntoutuksen sekä keuhkosairauksien parissa. Asiakaskunta on tähän asti koostunut pääasiassa työ- ja ikäihmisistä. Olen koulutukseltani lisäksi myös koulutettu hieroja/urheiluhieroja, johon valmistuin vuonna 2015. Minulle tärkeintä fysioterapeutin työssä on ottaa asiakas huomioon kokonaisuutena, luoda luottamuksellinen ja lämmin terapiasuhde. Haluan auttaa jokaista asiakasta löytämään toimivimmat keinot saavuttaa omat tavoitteensa ja voimaan arjessaan paremmin.

Riina Kettula

Fysioterapeutti

Riina Kettula

 • riina.kettula@attendo.fi
 • 041 731 1717
 • Olen valmistunut fysioterapeutiksi Lahessa, vuonna 2008 LAMK:sta. Asiakaskokemusta minulle on kertynyt usean vuoden ajalta ikääntyneiden ja muistisairaiden kuntoutuksesta työskennellessäni mm. apuvälinepalveluissa, ikääntyneille suunnatun päivätoimintayksikön ja eri hoivapalveluiden tarjoajien fysioterapeuttina. Kuntoutuksessa pyrin kohtaamaan asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja voimavaralähtöisesti yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden.

Kiira Kinnunen

Fysioterapeutti

Kiira Kinnunen

 • kiira.kinnunen@attendo.fi
 • 041 731 6254
 • Olen Lahdessa asuva, vuonna 2021 LAB-ammattikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti. Aloitin työni Attendolla tammikuussa 2022 ja työskentelen ikääntyneiden kuntoutustyössä Päijät-Hämeessä. Työnkuvaani kuuluu mm. ryhmä- ja yksilöfysioterapian ohjaus, hoitohenkilökunnan ergonomiaohjaus sekä apuvälinetarpeen arviointi. Olen fysioterapeutin lisäksi koulutettu hieroja, joten manuaaliset taidot ovat vahvuutenani. Parasta työssäni on erilaiset asiakaskohtaamiset, monipuolisuus sekä itsenäinen työskentely.

Senja Kyöstilä

Fysioterapeutti

Senja Kyöstilä

 • senja.kyostila@attendo.fi
 • 041 731 3704
 • Kielitaito: Suomi, Englanti
  Olen fysioterapeutti Senja Kyöstilä ja olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2021 LAB-ammattikorkeakoulusta. Lisäksi olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2015. Työkokemusta minulta löytyy erityisesti ikääntyneiden parissa työskentelystä ja fysioterapeuttina Attendon terapiatiimissä aloitin marraskuussa 2021. Työssäni huomioin jokaisen asukkaan omana yksilönä ja pyrin löytämään keinoja toimivaan ja mielekkääseen arkeen. Lisäksi haluan luoda luottamuksellisen ja lämpimän suhteen niin asukkaan kuin heidän lähipiirinsä kanssa.

Marika Läylönen

Fysioterapeutti

Marika Läylönen

 • marika.laylonen@attendo.fi
 • 041 730 9708
 • Valmistuin silloisesta Lahden AMK:sta kesäkuussa 2019. Ennen Attendolle siirtymis-tä työskentelin 1,5 vuotta pienessä fysioterapiayrityksessä, jossa sain paljon monipuolista ja hyödyllistä työkokemusta muun muassa ryhmänohjauksista ja eri asiakasryhmien yksilöfysioterapiasta. Olen työskennellyt pääosin aikuisten ja ikäihmisten parissa, nyt viimeiset kaksi vuotta tehostetun palveluasumisen puolelle Orimattilassa. Ikäihmisten kanssa työskenteleminen on minulla lähellä sydäntä ja olen aidosti kiinnostunut meidän asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemisesta erilaisin fysioterapian keinoin.

Laura Markkanen

Fysioterapeutti

Laura Markkanen

 • laura.markkanen@attendo.fi
 • Valmistuin fysioterapeutiksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 2022. Työni Attendo Terpiapalveluissa aloitin maaliskuussa 2023. Työskentelen ikääntyneiden hoivakodissa Heinolassa. Työni sisältää mm. yksilö- ja ryhmäfysioterapian ohjausta, apuvälinetarpeen arviointia ja moniammatillista tiimityöskentelyä. Parasta työssäni on lämpimät ihmiskohtaamiset, ihmisten auttaminen ja asiakkaiden onnistumisen kokemukset.

Anna Peltola

Fysioterapeutti

Anna Peltola

 • anna.peltola@attendo.fi
 • 041 731 3076
 • Kielitaito: Suomi & Englanti

  Olen valmistunut fysioterapeutiksi LAB-ammattikorkeakoulusta vuonna 2022, Attendo Terapiapalveluilla olen työskennellyt joulukuusta -22 lähtien. Työyksikköni sijaitsee Vääksyssä. Työnkuvaani sisältyy ikääntyneiden hoivakodin asiakkaiden toimintakyvyn ja kuntoutustarpeiden arviointi, suunnittelu ja toteuttaminen. Työssäni fysioterapia toteutuu niin yksilö- että ryhmäkuntoutuksen muodossa, asiakkaiden mielenkiinnon kohteita kuunnellen. Vastaan apuvälineasioista sekä hoitohenkilökunnan ohjauksesta ja kouluttamisesta liittyen siirtotilanteisiin, apuvälineiden käyttöön ja työergonomiaan. Tuotan sisältöä yksikköni sosiaaliseen mediaan sekä kuulun Terapiapalveluiden somevastaavien tiimiin.

  Nykyisen työni lisäksi minulta löytyy kokemusta myös tuki- ja liikuntaelinkuntoutuksesta, lasten ja nuorten kuntoutuksesta ja liikunnan ohjauksesta. Olen käynyt erinäisiä lyhyitä kursseja ja koulutuksia kuten Ikääntyneiden kaatumisten ehkäisy - koulutuksen. Haluan jatkuvasti oppia uutta ja kehittää omia tietoja ja taitoja, joita pystyn hyödyntämään käytännössä. Työskentelyssäni korostuu asiakaslähtöisyys ja moniammatillisen tiimin hyödyntäminen. Nautin ihmisläheisestä työstä, jossa pääsen myös kehittämään uutta ja vaikuttamaan positiivisesti työympäristöön ja toimintatapoihin.

Katariina Repo

Fysioterapeutti

Katariina Repo

 • katariina.repo2@attendo.fi
 • 041 731 7901
 • Valmistuin fysioterapeutiksi Lappeenrannasta keväällä 2020. Olen työskennellyt ikääntyneiden, työikäisten ja kehitysvammaisten parissa erilaisissa asumisyksiköissä ja sairaalassa. Lisäksi olen ohjannut lasten ja nuorten liikuntaryhmiä. Valmistun syksyllä 2024 urheiluhierojaksi. Olen aloittanut työt Attendo terapiapalveluissa elokuussa 2023. Parasta työssäni on työn monipuolisuus, mukavat työkaverit sekä asiakkaat. Fysioterapeuttina olen lämmin, motivoiva ja pitkäjänteinen.

Lotta Tolvanen

Fysioterapeutti

Lotta Tolvanen

 • lotta.tolvanen@attendo.fi
 • 041 731 6338
 • Olen vuonna 2008 Lahden ammattikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti ja työskennellyt viime vuodet ikäihmisten parissa. Kokemusta on kertynyt myös tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta sekä ryhmänohjauksesta yli 15 vuoden ajalta niin lasten, työikäisten kuin ikääntyneiden parissa. Monipuolinen viriketoiminta on lähellä sydäntäni ja pyrin toteuttamaan kuntoutusta asiakkaan yksilöllisten kiinnostuksenkohteiden ja vahvuuksien pohjalta.

Emmi Virinsalo

Fysioterapeutti

Emmi Virinsalo

 • emmi.virinsalo@attendo.fi
 • 041 732 0606
 • Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015 Lahden ammattikorkeakoulusta. Olen työskennellyt suuren osani työurasta ikääntyneiden kuntoutuksen parissa. Lisäksi olen työskennellyt mm. kuntosalilla ja kirurgian osastoilla. Apuvälineosaamista minulla on aiemmista työtehtävistäni sairaalan, tehostetun palveluasumisen ja kotihoidon fysioterapeuttina. Lisäkoulutusta minulla on kinestetiikan puolelta. Parasta fysioterapeutin työssä on nähdä asiakkaiden onnistumisen kokemuksia.

Hanna Kemppi

Toimintaterapeutti

Hanna Kemppi

 • hanna.kemppi@attendo.fi
 • 041 732 5410
 • Olen valmistunut toimintaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta tammikuussa 2024 ja aloitin työt Attendon terapiapalveluilla myös tuolloin. Olen aiemmalta koulutukseltani lähihoitaja ja koen sen tukevan minua toimintaterapeuttina ihmisen kokonaisvaltaisessa kohtaamisessa. Minulle on tärkeää mahdollistaa merkityksellinen ja mielekäs sekä omannäköisensä arki asiakkailleni. Työnkuvaani kuuluu ryhmätoiminnan pitäminen, apuvälineistä vastaaminen ja toimintakyvyn arviointi.

Terhi Savolainen

Fysioterapeutti

Terhi Savolainen

Anni Kokko

Fysioterapeutti

Anni Kokko