Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Ilmoitus tietoturvaloukkauksesta

Me Attendolla suhtaudumme tietoturvaan vakavasti. Tällä sivulla olevan lomakkeen avulla voit ilmoittaa Attendon käsittelemiä tietoja koskevasta vahingosta.

hero icon left
hero icon right

Tietoturvaloukkauksella tarkoitetaan esimerkiksi tietojen kalastelua tai palvelunestohyökkäyksistä, sekä näiden loukkausten yrityksiä. Henkilötietojen tietoturvaloukkaus (ts. tietosuojaloukkaus) on puolestaan tapahtuma, jonka seurauksena henkilötietoja tuhoutuu, häviää, muuttuu, luovutetaan luvattomasti tai niihin pääsee käsiksi taho, jolla ei ole oikeutta näitä käsitellä.

Täytä lomake mahdollisimman tarkasti ennen ilmoituksen lähettämistä. Ilmoittajan yhteystiedot kerätään vain sitä tarkoitusta varten, mikäli ilmoittajalta on tarve saada tarkentavia tietoja tapaukseen liittyen.

Vältä henkilötietojen kirjaamista lomakkeelle, ellei niiden käsittely ole täysin välttämätöntä.

Ilmoitus henkilötietovahingosta

Onko tapahtumasta tehty rikosilmoitus?