Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Ilmoitus henkilötietovahingosta

Me Attendolla suhtaudumme tietoturvaan vakavasti. Tämän lomakkeen avulla voit ilmoittaa Attendon rekisteröimiä henkilötietoja koskevasta vahingosta. Henkilötietovahinko määritellään tietoturvan loukkaamiseksi, jos se aiheuttaa tahattoman tai lainvastaisen häiriön, menetyksen tai muutoksen Attendon käsittelemissä henkilötiedoissa. Silloinkin voi aiheutua henkilötietovahinko, jos käsiteltävät henkilötiedot paljastuvat tai asiattomat henkilöt pääsevät käsiksi niihin tietoturvavahingon vuoksi (tietovuoto).

Täytä lomake mahdollisimman tarkasti ennen ilmoituksen lähettämistä.

ilmoitus henkilötietovahingosta

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit lähettää lomakkeen. Jos olet kirjautunut sisään, mutta et vieläkään voi julkaista, varmista, että Älä seuraa -asetus on pois käytöstä selaimen asetuksissa.
Onko tapahtumasta tehty rikosilmoitus?