Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Vammaispalvelut

Meillä on palvelukoteja kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille. Palvelukodeissa eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu osallisuuteen ja välittämiseen. Palvelumme kattavat asukkaiden erilaiset tarpeet koko elämänkaaren. Osalla paikkakunnista tarjoamme myös henkilökohtaisen avustajan palveluita.

Hae palveluitamme

Palvelut kehitysvammaisille henkilöille

Palvelumme kehitysvammaisille henkilöille kattavat monipuolisesti asukkaiden erilaiset tarpeet elämänmittaisesti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista, palveluasumista, tukiasumista, päivätoimintaa sekä henkilökohtaisen avustajan palveluita. Kysy lisää haluamastasi palvelukodista tai tutustu tarkemmin palveluihimme kehitysvammaisille henkilöille.

Palvelut vammautuneille henkilöille

Tarjoamme kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää palveluasumista vammautuneille sekä fyysisesti tai psyykkisesti toimintarajoitteisille henkilöille. Palvelumme lähtökohtana on aina asukkaiden kunnioitus ja arvostus: jokaisella on oikeus omannäköiseen elämään ja yksityisyyteen. Ota yhteys haluamaasi palvelukotiin tai tutustu palveluihimme vammautuneille henkilöille.

Jokaisella on oikeus omaan kotiin

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat paljon apua ja tukea. Henkilökuntamme on paikalla vuorokauden ympäri.

Palveluasuminen

Palveluasumisessa henkilö saa apua ja tukea päivittäin, mutta pärjää melko itsenäisesti eikä kaipaa tukea yöaikaan.

Tukiasuminen

Meillä on mahdollista asua tukiasunnossa, jossa elämä on itsenäistä, mutta tuki ja apu on lähellä. Tukiasunnot sijaitsevat usein omassa rakennuksessaan, esimerkiksi rivitalossa, joka on samassa pihapiirissä palvelukodin kanssa.

Pitkä aika sitten elämä oli mukavaa, ei ollut lääkkeitä. Nuorena matkustin veljen luokse Helsinkiin. Sitten vointi huononi ja jouduin laitokseen. Yli vuosi sitten muutin Viljaan. Täällä on mukava asua, koska on kavereita. Olen tyytyväinen siitä kun näen veljeä. Täällä saa hyvin nukuttua ja itsenäiset lenkit on kiva juttu. Elämä on nyt paljon kurittomampaa ja omaa tilaa on enemmän. Minusta on tullut puheliaampi.

Nainen, 40 v. Asukas

Yhteystiedot

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme tai olla muuten meihin yhteydessä, löydät yhteystiedot verkkosivuiltamme. Voit hakea sivun ylälaidassa olevalla hakutoiminnolla oman alueesi yksiköt. Jokaisen yksikön omalta sivulta löytyy yksikön yhteystiedot.