Hyppää sisältöön

5

5
Attendo Terapia Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä

Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa.
Attendo Terapia Oulu

Attendo Terapia Oulu

Oulu

Ammattitaitoiset ja yksilölliset fysioterapiapalvelut sekä toimintaterapiapalvelut toimitiloissamme Linnanmaalla Teknologiakylässä sekä kotikäyntinä Oulussa ja Oulun lähialueilla elämäsi kaikissa vaiheissa. Tervetuloa!
Attendo Terapia Pohjois-Karjala

Attendo Terapia Pohjois-Karjala

Hoprinkalliontie 1, Ylämylly

Attendo Terapia Pohjois-Karjala tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa ja toimintaterapiaa vastaanottokäynteinä sekä kotikäynteinä Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella.
Attendo Terapia Pohjois-Savo

Attendo Terapia Pohjois-Savo

Puutarhakatu 3, Kuopio

Attendo Terapia Pohjois-Savo tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa ja toimintaterapiaa toimitiloissamme Siilinjärven Innocumilla ja Kuopion Matkakeskus Portissa sekä kotikäynteinä Pohjois- Savon hyvinvointialueella.
Attendo Terapia Päijät-Häme

Attendo Terapia Päijät-Häme

Lahti

Attendo Terapia Päijät-Häme tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluita eri-ikäisille asiakkaille vastaanotto- ja kotikäynteinä Päijät-Hämeen alueella. Palveluihimme kuuluu myös lymfaterapia ja hieronta sekä palvelut äideille ja vauvoille. Tervetuloa asiakkaaksi!