Valitse paikkakunta tai alue ja palvelu
Attendo Terapia Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa.

Attendo Terapia Oulu

Attendo Terapia Oulu

Attendo Terapia Oulu tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia ja yksilöllisiä fysioterapia-, puheterapia- ja toimintaterapiapalveluita toimitiloissamme Teknologiaylässä sekä kotikäynteinä Oulussa ja Oulun lähialueilla. Tarjoamme myös hierontaa.

Attendo Terapia Pohjois-Karjala

Attendo Terapia Pohjois-Karjala

Attendo Terapia tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa ja toimintaterapiaa vastaanottokäynteinä sekä kotikäynteinä Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella.

Attendo Terapia Pohjois-Savo

Attendo Terapia Pohjois-Savo

Attendo Terapia Pohjois-Savo tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa ja toimintaterapiaa vastaanottokäynteinä sekä kotikäynteinä Pohjois-Savon hyvinvointialueella.

Attendo Terapia Päijät-Häme

Attendo Terapia Päijät-Häme

Attendo Terapia Päijät-Häme tarjoaa yksilöllisiä fysioterapiapalveluita eri-ikäisille asiakkaille vastaanotto- ja kotikäynteinä Päijät-Hämeen alueella. Tarjoamme myös lymfaterapiaa ja hierontaa. Tervetuloa asiakkaaksi!