Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Lassilan Vaski

Kuparitie 2, Helsinki

Tervetuloa meille

Elisa Kaihlamäki, Palvelukodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen, Päihdekuntoutus
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2021

Tavoitteellista tukea

Attendo Lassilan Vaski on uusi, joulukuussa 2021 avautuva palvelukoti mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Helsingin Lassilassa. Tarjoamme sekä tehostettua palveluasumista että palveluasumista. Vaski sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden varrella. Kaikki päivittäispalvelut, kuten kirjasto, kauppa ja apteekki ovat aivan kävelymatkan päässä.

Toipumisorjentaation viitekehyksessä tarjoamme yksilöllistä tukea kohti itsenäisempää ja omatoimisempaa elämää. 

Haluaisitko työskennellä Lassilan Vaskessa?
Mikäli sinulla on kiinnostusta työskennellä mielenterveysasiakkaittemme parissa, ota yhteyttä palvelukodin johtaajan Elisaan.

 

Oma koti ja omannäköistä elämää

Kodin jokainen asukas asuu omassa tilavassa huoneessaan, omassa kodissaan, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneissa on oma kylpyhuone sekä osassa myös keittiö. Viisikerroksisen talon jokaisessa kerroksessa on viihtyisät yhteiset oleskelutilat. Asiakkaiden käytössä on myös sauna ja alakerran ruokasali. 

Käytössämme on seuraavia menetelmiä: Nepsy, DKT, psykoedukaatio, nada sekä RAI-arvioinnit. 

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.23108,"lng":24.88266},"content":"<h4>Attendo Lassilan Vaski</h4><p>Kuparitie 2 </br> 00440 Helsinki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.23108,24.88266' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kuparitie 2,
00440 Helsinki
Etelä-Suomi

Attendo Lassilan Vaski sijaitsee Kuparitie 2 ja Kaupintie 10 kulmassa.

Ohjaajat, p. 041 731 6030

Löydä meille