Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Ahola

Aapelintie 15, 57710, Savonlinna

Tervetuloa meille

Marianna Virta, Palvelukodin johtaja

Yhteydenotot arkisin klo 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Päivätoiminta, Palveluasuminen kehitysvammaisille
Paikkojen määrä
24
Huoneen koko
21 m2, 32 m2
Valmistunut
2020

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Maaliskuussa 2020 avattu Attendo Ahola tuottaa kehitysvammaisille laadukkaita asumis- ja päivätoimintapalveluja moniammatillisen ja osaavan henkilöstön tukemana. Savonlinnassa Kellarpellon rauhallisella asuinalueella sijaitsevassa palvelukodissamme on 24 asukaspaikkaa. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen. Palvelukodin tavoitteena on tarjota jokaiselle asukkaalleen hänen omannäköisensä, mielekäs ja toimintakykyä tukeva elämä. Erikoisosaamistamme on ikääntyvien kehitysvammaisten hoiva.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka asukas saa kalustaa omilla tavaroillaan oman mieltymyksen mukaan. Palvelukodissa on kodikkaat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat yhteiseen ajanviettoon ja arjen askareisiin. Lisäksi asukkailla on käytössään saunatilat sekä oma kaunis ja turvallinen pihapiiri.

Asukashuoneet sijoittuvat kolmeen ryhmään, kussakin ryhmäkodissa on 5 asukashuonetta. Ryhmätilan yhteisestä tilasta on käynti ulos piha-alueelle. Samassa pihapiirissä sijaitsee rivitalo, jossa on on 5 palveluasumisen ja 4 tuetun asumisen asuntoa.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Päivä- ja virkistystoiminta ovat tärkeä osa asukkaidemme hyvinvointia ja mielekästä arkea. Asukkaamme saavat osallistuat toiminnan suunnitteluun yhdessä henkilökunnan kanssa. Päivätoimintaryhmiämme ovat kädentaitoihin suuntautunut päivätoimintaryhmä Muuttolintu, Savonlinnan kristillisen opiston järjestämä Elämäntaitojen-linja sekä Seniorien päivätoiminta ikääntyneille asukkaille. Osa asukkaistamme käy työtoiminnassa kodin ulkopuolella, järjestetämme myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin säännöllisiin harrastuksiin Palvelukodilla järjestetään Linnalan työväenopiston kanssa suunniteltu askartelu-, musiikki- ja kokkauskerho.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.8882,"lng":28.79742},"content":"<h4>Attendo Ahola</h4><p>Aapelintie 15, 57710 </br> 57710 Savonlinna </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.8882,28.79742' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Aapelintie 15, 57710,
57710 Savonlinna
Itä-Suomi

Löydä meille