Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Aleksiina

Kaurapellontie 3 A, 01900, Nurmijärvi

Tervetuloa meille

Sanna Ritanoro, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
22
Valmistunut
2017
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4524

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Aleksiina on Nurmijärvelle tammikuussa 2017 avattu 22-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Kaikissa Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Attendo Aleksiinan kanssa samassa kiinteistössä toimii ravintola ja fysioterapeutti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella hoivakodin asukkaalla on oma tilava huone, jossa on invamitoitettu WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse mieleisekseen omilla tutuilla tavaroilla. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelutilat ja saunaosastot. Hoivakodin piha-alue on esteetön ja turvallinen, joten se soveltuu hyvin ulkoiluun.

Attendo Aleksiinassa tarjoiltava ruoka valmistetaan ikäihmisten ravintosuositusten mukaisesti. Jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa ja erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaiden sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi. Asukkaita rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan kodin kattavaan virike- ja kuntoutustoimintaan omien voimavarojen mahdollistamissa rajoissa. Asukkaille annetaan myös aikaa rentoutumiseen sekä ajanviettoon yhdessä muiden asukkaiden ja henkilökunnan kanssa.

Virikkeiden viikko-ohjelma

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.46582,"lng":24.802708},"content":"<h4>Attendo Aleksiina</h4><p>Kaurapellontie 3 A, 01900 </br> 01900 Nurmijärvi </br> </p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.46582,24.802708' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaurapellontie 3 A, 01900,
01900 Nurmijärvi

Löydä meille