Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Aleksiina

Kaurapellontie 3 A, 01900, Nurmijärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
22
Valmistunut
2017
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaNiina Hellsten

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044- 4944 524

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Aleksiina on Nurmijärvelle tammikuussa 2017 avattu 22-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Attendo Aleksiina tarjoaa myös tarvittaessa kotihoitopalveluita (mm. siivous-, pyykki- ja hoitajakutsupalvelut) yksityisiin senioriasuntoihin, jotka sijaitsevat hoivakodin yhteydessä.
Kaikissa Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Attendo Aleksiinan kanssa samassa kiinteistössä toimii ravintola ja fysioterapeutti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella hoivakodin asukkaalla on oma tilava huone, jossa on invamitoitettu WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse mieleisekseen omilla tutuilla tavaroilla. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelutilat ja saunaosastot. Hoivakodin piha-alue on esteetön ja turvallinen, joten se soveltuu hyvin ulkoiluun.

Attendo Aleksiinassa tarjoiltava ruoka valmistetaan ikäihmisten ravintosuositusten mukaisesti. Jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa ja erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaiden sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi. Asukkaita rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan kodin kattavaan virike- ja kuntoutustoimintaan omien voimavarojen mahdollistamissa rajoissa. Asukkaille annetaan myös aikaa rentoutumiseen sekä ajanviettoon yhdessä muiden asukkaiden ja henkilökunnan kanssa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.46582,"lng":24.802708},"content":"<h4>Attendo Aleksiina</h4><p>Kaurapellontie 3 A, 01900 </br> 01900 Nurmijärvi </br> </p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.46582,24.802708' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaurapellontie 3 A, 01900,
01900 Nurmijärvi

Löydä meille