Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Aviapolis

Perintökuja 14, 01510, Vantaa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
126
Huoneen koko
20 m2 - 53,5 m2
Erikoisosaaminen
oma keittiö

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTea Alander

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944856

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Aviapolis on ikäihmisten palvelutalo, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Aviapolis sopii kodiksi sekä ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille sekä kevyempää apua tarvitseville senioreille. Aviapoliksessa on myös oma keittiö, jonka maittavaa kotiruokaa tarjoillaan alakerran ravintolassa. Palvelutalossa on yhteensä 60 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 66 senioriasumisen tarpeisiin. Tehostetun palveluasumisen huoneet ovat rakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Asukkaaksi Aviapoliksen tehostettuun palveluasumiseen pääsee joko itsemaksavana asiakkaana tai Vantaan kaupungin kautta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Tehostettu palveluasuminen

Oma koti

Attendo Aviapolis on valmistunut 2019 uudelle Aviapoliksen alueelle Vantaalle. Talon tehostetun palveluasumisen asunnot ovat kooltaan 20,8 -24,8 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on invamitoitettu wc- ja suihkutila. Attendo Aviapoliksessa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. Talon alakerrasta löytyy ravintola, jossa tarjoillaan oman keittiön maittavia aterioita. Hoivakodin ylimmässä kerroksessa on myös hieno saunaosasto vilvoitteluparvekkeella varustettuna.

Senioriasuminen

Omannäköistä elämää

Attendo Aviapoliksen ylimmissä kerroksissa tarjoamme senioriasuntoja ikäihmisille, jotka haluavat helpottaa elämäänsä. Aviapoliksessa asut hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan palvelujen ääressä, kotinasi uudenaikainen ja laadukas vuokra-asunto. Talon senioriasunnot ovat 31 m2 - 53,5 m2 kokoisia kaksioita ja ne sijaitsevat kuusikerroksisen talon 4-6 kerroksissa. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy viihtyisiä yhteisiä tiloja, joissa voit viettää aikaa seurustellen ja tavaten naapureita. Yhteisiin aktiviteetteihin voit osallistua omien kiinnostuksiesi mukaisesti. Talossa on lisäksi saunaosasto, ruokasali ja piha-alue asukkaiden käytössä.

Arki Aviapoliksessa on huoletonta ja turvallista. Tukea on saatavilla, kun sitä tarvitset. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria-, siivous-, pyykki- ja hoivapalveluista. Valittavana on 3 eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisten tarpeiden mukaan. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Attendo Aviapoliksessa on asukkaittensa näköistä. Kodissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Kodilla järjestetään monipuolista mielekästä ja mukavaa toimintaa, johon kukin voi osallistua omien voimavarojensa mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2971089,"lng":24.9630278},"content":"<h4>Attendo Aviapolis</h4><p>Perintökuja 14, 01510 </br> 01510 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2971089,24.9630278' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Perintökuja 14, 01510,
01510 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille