Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Aviapolis

Perintökuja 14, 01510, Vantaa

Tervetuloa meille

Virve Huhtakangas, Sijaistava johtaja

Ryhmäkotien puhelinnumerot löytyvät kohdasta Muut yhteystiedot

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
81
Huoneen koko
20 m2 - 53,5 m2
Erikoisosaaminen
oma keittiö
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4856

Yksilöllistä tukea

Attendo Aviapolis on 2019 valmistunut ikäihmisten palvelutalo, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Aviapolis sopii kodiksi sekä ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille sekä kevyempää apua tarvitseville senioreille. Aviapoliksessa on myös oma keittiö, jonka maittavaa kotiruokaa tarjoillaan alakerran ravintolassa. Palvelutalossa on yhteensä 60 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 21 asuntoa senioriasumisen tarpeisiin. Asukkaaksi Aviapoliksen tehostettuun palveluasumiseen pääsee joko itsemaksavana asiakkaana tai Vantaan kaupungin kautta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Tehostettu palveluasuminen

Talon tehostetun palveluasumisen, eli ympärivuorokautisen hoivan asunnot ovat kooltaan 20,8 -24,8 m2. Huoneet sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Jokaisessa asukashuoneessa on invamitoitettu wc- ja suihkutila. Attendo Aviapoliksessa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. Talon alakerrasta löytyy ravintola, jossa tarjoillaan oman keittiön maittavia aterioita. 

Senioriasuminen

Attendo Aviapoliksen neljännessä kerroksessa tarjoamme senioriasuntoja ikäihmisille. Aviapoliksessa asut hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan palvelujen ääressä, kotinasi uudenaikainen ja laadukas vuokra-asunto. Asunnot ovat 31 m2 - 53,5 m2 kokoisia kaksioita. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy viihtyisiä yhteisiä tiloja, joissa voit viettää aikaa seurustellen ja tavaten naapureita. Yhteisiin aktiviteetteihin voit osallistua omien kiinnostuksiesi mukaisesti. Talossa on lisäksi saunaosasto, ruokasali ja piha-alue asukkaiden käytössä.

Arki Aviapoliksessa on huoletonta ja turvallista. Tukea on saatavilla, kun sitä tarvitset. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria-, siivous-, pyykki- ja hoivapalveluista. Valittavana on kolme eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisten tarpeiden mukaan. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Attendo Aviapoliksessa on asukkaittensa näköistä. Kodissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Kodilla järjestetään monipuolista mielekästä ja mukavaa toimintaa, johon kukin voi osallistua omien voimavarojensa mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota.

Viikko-ohjelmamme

Videolla sosiokulttuurinen työntekijämme, viriketoiminnan ohjaaja Mindy kertoo, millaista viriketoiminta Attendo Aviapoliksessa on.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2971089,"lng":24.9630278},"content":"<h4>Attendo Aviapolis</h4><p>Perintökuja 14, 01510 </br> 01510 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2971089,24.9630278' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Perintökuja 14, 01510,
01510 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille