Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Charlotta

Kuumolantie 20, 14200 Turenki, Janakkala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
25
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaAnnukka Järvinen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4941532

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Charlotta on 2019 valmistunut 25-paikkainen mielenterveyskuntoutujien palvelukoti Janakkalassa. Tarjoamme 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa ikääntyneille mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme palveluasumista kaiken ikäisille mielenterveyskuntoutujille.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneessa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2. Palvelukodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja joissa järjestetetään erilaista ohjelmaa. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman voimauttavaan, yksilölliseen ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Painotamme myös liikunnallisen aktiivisuuden merkitystä psyykkisen jaksamisen tukena. Nuorten aikuisten arjessa huomioimme kouluttautumiseen, taloudenhoitoon ja työllistymiseen liittyvät tuen tarpeet.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.912505,"lng":24.665647},"content":"<h4>Attendo Charlotta</h4><p>Kuumolantie 20, 14200 Turenki </br> 14200 Janakkala </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.912505,24.665647' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kuumolantie 20, 14200 Turenki,
14200 Janakkala
Etelä-Suomi

Löydä meille