Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Charlotta

Kuumolantie 20, 14200 Turenki, Janakkala

Tervetuloa meille

Teresa Hernberg, Palvelukodin johtaja

Olen tavoitettavissa arkisin klo 8-16. Lisää yhteystietoja Charlottaan löydät kohdasta Muut yhteystiedot.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
25
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2019
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1532

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Charlotta on 2019 valmistunut 25-paikkainen mielenterveyskuntoutujien palvelukoti Janakkalassa. Tarjoamme 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa ikääntyneille mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme palveluasumista kaiken ikäisille mielenterveyskuntoutujille.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneessa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2. Palvelukodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja joissa järjestetetään erilaista ohjelmaa. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman voimauttavaan, yksilölliseen ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Painotamme myös liikunnallisen aktiivisuuden merkitystä psyykkisen jaksamisen tukena. Nuorten aikuisten arjessa huomioimme kouluttautumiseen, taloudenhoitoon ja työllistymiseen liittyvät tuen tarpeet.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.912505,"lng":24.665647},"content":"<h4>Attendo Charlotta</h4><p>Kuumolantie 20, 14200 Turenki </br> 14200 Janakkala </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.912505,24.665647' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kuumolantie 20, 14200 Turenki,
14200 Janakkala
Etelä-Suomi

Löydä meille