Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Elotupa

Kaivotie 1, Kaavi

Tervetuloa meille

Tarja Tirkkonen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Lyhytaikainen asuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2020

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Elotupa on joulukuussa 2020 avattu viihtyisä hoivakoti ikääntyneille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja apua arjessaan. Hoivakodissa on 30 asukaspaikkaa ja henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden. 

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Elotupa sijaitsee aivan Kaavin keskustassa, kunnantaloa vastapäätä, ympärillään kaikki palvelut. Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan ja talon yhteisissä tiloissa oleskellaan rauhassa yhdessä. Elotuvalla on oma keittiö ja viihtyisä piha-alue, jossa pergola ja talossa iso lasitettu terassi. 

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaan.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.97529,"lng":28.480987},"content":"<h4>Attendo Elotupa</h4><p>Kaivotie 1 </br> 73600 Kaavi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.97529,28.480987' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaivotie 1,
73600 Kaavi
Itä-Suomi

Löydä meille