Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Eskola

Tasankotie 18, Kouvola

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
20
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2016

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Päivi Höök

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444943465

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Eskola on Kouvolan Eskolanmäkeessä sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti. Eskola tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa.
Eskolassa on 15 tehostetun palveluasumisen paikka ja 5 tuetun asumisen paikkaa. Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään yksilökeskeinen elämänsuunnittelu, asumisen- ja ohjauksensuunnitelma. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden tukena ja apuna ympärivuorokautisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Eskolan palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Palvelukodin tilat on kaikki suunniteltu erityisryhmien tarpeita silmällä pitäen. Asunnot ovat kooltaan noin 21m2 ja niissä on invamitoitettu wc/suihkutila. Asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan ja kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Lisäksi asukkailla on yhteiskäytössään viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat. Kodissa on myös sauna ja piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden matalan kynnyksen liikkumiseen ja ulkoiluun.

Aktiivinen arki

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Attendo Eskolassa tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Toiminnan punaisena lankana on asukkaan omaehtoisuus ja itsemääräämisoikeus. Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Järjestämmekin palvelukodilla paljon monipuolista ja mielekästä tekemistä. Kannustamme ja tuemme asukkaita osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan näihin arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle

Seuraa arkea palvelukoideissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8518345,"lng":26.7154591},"content":"<h4>Attendo Eskola</h4><p>Tasankotie 18 </br> 45150 Kouvola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8518345,26.7154591' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tasankotie 18,
45150 Kouvola
Etelä-Suomi

Löydä meille