Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Eskola

Tasankotie 18, Kouvola

Tervetuloa meille

Ainokaisa Kelkka, Palvelukodin johtaja

Yhteydenotot ark 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tuettu asuminen, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
20
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2016
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444943465

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Eskola on Kouvolan Eskolanmäkeessä sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti. Eskola tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa.

Eskolassa on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 5 tuetun asumisen paikkaa. Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään yksilöllinen elämänsuunnittelu, asumisen- ja ohjauksensuunnitelma. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden tukena ja apuna ympärivuorokautisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Eskolan palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Palvelukodin tilat on kaikki suunniteltu erityisryhmien tarpeita silmällä pitäen. Asunnot ovat kooltaan noin 21m2 ja niissä on invamitoitettu wc/suihkutila. Asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan ja kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Lisäksi asukkailla on yhteiskäytössään viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat. Kodissa on myös sauna ja piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden matalan kynnyksen liikkumiseen ja ulkoiluun.

Aktiivinen arki

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Attendo Eskolassa tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Toiminnan punaisena lankana on asukkaan omaehtoisuus ja itsemääräämisoikeus. Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Järjestämmekin palvelukodilla paljon monipuolista ja mielekästä tekemistä. Kannustamme ja tuemme asukkaita osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan näihin arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin.

Seuraa arkea palvelukoideissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8518345,"lng":26.7154591},"content":"<h4>Attendo Eskola</h4><p>Tasankotie 18 </br> 45150 Kouvola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8518345,26.7154591' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tasankotie 18,
45150 Kouvola
Etelä-Suomi

Löydä meille