Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Fregatti

Isopurjeentie 3, 90510, Oulu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
86
Huoneen koko
20-25 m2
Valmistunut
2009

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaHanna Siltakoski

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: Isopurje 044 7800308, Hannala 0447800454, Bella Rosa 0447800314, Kotipirtti 0447800315, Muistola 0447800302

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Palvelukoti Fregatti tarjoaa ympärivuorokautista asumis- ja kuntoutuspalvelua ikääntyneille Oulun Toppilansaarella.
Joulukuussa 2009 avattussa Fregatissa on on viisi palvelukotia, Bella Rosa, Isopurje, Hannala, Kotipirtti ja itse Fregatti. Palvelukodeissa tarjotaan ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille, jokaisen asukkaan yksilöllisen palvelutarpeen mukaisesti. Asukkaaksi Palvelukoti Fregattiin voi tulla Oulun kaupungin vanhustyön yhteyshenkilöiden ohjauksella, kunnan tai kaupunkin palvelusetelillä tai myös täysin itsemaksavana asukkaana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Fregatin viihtyisät ja nykyaikaiset tilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat yhteinen iso ruokailutila, oleskelutilat, saunaosasto sekä monipuoliset ja tilavat harrastetilat. Samassa kerroksessa on myös omaishuone, joka mahdollistaa tarvittaessa yöpymisen palvelukodissamme. Palvelukodit sijaitsevat kiinteistön toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Jokaisessa Fregatin palvelukodissa on yhteensä 16 asukashuonetta, joista yksi huone on tilavampi kahden hengen huone esimerkiksi pariskuntia tai sisaruksia varten. Jokaisessa huoneessa on oma invamitoitettu wc ja kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa ja kalustaa huoneet omilla tavaroillaan kotoisiksi ja viihtyisiksi.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Palvelukoti Fregatissa on viihtyisä, rauhallinen piha-alue, jossa asukkaat voivat ulkoilla ja virkistäytyä turvallisesti. Piha-alueella järjestetään kesäisin ja säiden salliessa runsaasti erilaista ajanvietettä ja tapahtumia. Koiraystävät vierailevat talon asukkaiden ilona ja seurana. Kodin sisällä olevat hyvät harrastetilat mahdollistavat monenlaisen viriketoiminnan, vierailut ja juhlat. Onpa talossa vieraillut Aira Samulinkin asukkaita viihdyttämässä ja ilostuttamassa. Toppilansaari ja sen merellinen ympäristö luo upeat puitteet viihtyisään asumiseen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.033439,"lng":25.424551},"content":"<h4>Attendo Fregatti</h4><p>Isopurjeentie 3, 90510 </br> 90510 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.033439,25.424551' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Isopurjeentie 3, 90510,
90510 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille