Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Haarla

Isohaarlantie 2, 20900, Turku

Tervetuloa meille

Mia Savolainen, Palvelukodin johtaja

Yhteydenotot ark. klo 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tuettu asuminen
Paikkojen määrä
27
Huoneen koko
21 m2
Ryhmäkotien määrä
3
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444941872

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Haarla on Turkuun huhtikuussa 2017 avattu kehitysvammaisten palvelukoti. Haarla tarjoaa tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 15 autetun asumisen paikkaa ja 12 tuetun asumisen paikkaa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on 15 autetun asumisen paikkaa ja 12 tuetun asumisen paikkaa kolmessa ryhmäkodissa. Asunnot ovat noin 21 m2 kokoisia ja asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan, kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on käytössään yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja esteetön piha. Palvelukodin vieressä on kaksi rivitaloa, joissa on 32 m2:n kokoiset kaksiot itsenäisesti pärjääville asukkaille. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Asukas on osallisena omassa arjessaan – elämässä, missä on huomioitu hänen toiveensa, unelmansa, tarpeensa ja kykynsä. Arkea rytmittävät päivittäiset askareet, koulu ja opiskelu, työtoiminta, harrastukset sekä erilaiset retket ja vierailut. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä.

"On kiva kun täällä on kavereita ja saa tehdä omia juttuja tai vaikka leipoa"

Mies, 46 Haarlan asukas

Seuraa palvelukotiemme arkea somessa!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.39165,"lng":22.21471},"content":"<h4>Attendo Haarla</h4><p>Isohaarlantie 2, 20900 </br> 20900 Turku </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.39165,22.21471' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Isohaarlantie 2, 20900,
20900 Turku
Länsi-Suomi

Löydä meille