Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Haga sv

Östra Åvägen 7, 66900, Nykarleby

Tervetuloa meille

Jenny Dahlström, Platschef

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille
Paikkojen määrä
30
Valmistunut
2018
24/7 hoitaja
Kyllä

Våra tjänster

Individuell omsorg

Attendo Haga är ett vårdhem som erbjuder intensifierat serviceboende för äldre i Nykarleby. Vår verksamhet består av 30 boendeplatser. Haga är ett trivsamt och tryggt hem för äldre där livet följer de äldres preferenser. Var och en har en egenvårdare och en personlig vårdplan. Vårt mål är att livet för de boende ska till sin kvalitet och innehåll påminna om livet innan de flyttade hem till oss. Vi samarbetar aktivt med de anhöriga.

Egenkontrollplan (pdf)

Boende

Ett liv med gemenskap och hemtrevligt boende

Invånarna har sina egna rum, ett eget hem, där privatlivet respekteras. Varje rum har egen handikappanpassad toalett och dusch. Vi har även trivsamma och mysiga utrymmen för gemensam tillvaro. Till förfogande finns ett naturnära och tryggt gårdsområde. På gården finns en berså där det är skönt att vistas på sommaren.

Vardag och aktiviteter

En aktiv vardag upprätthåller funktionsförmågan

En meningsfull och aktiv vardag upprätthåller funktionsförmågan och främjar välbefinnandet hos våra invånare. Vi ordnar trevlig samvaro för våra boende och ger vardagen krydda med olika slags program: vi sjunger, spelar spel, pratar om gamla minnen, läser tidningar och gymnastiserar. Även måltiderna skapar rytm i vardagen och utgör tid tillsammans. Hos oss serveras smakrik finländsk husmanskost. Vi tar hänsyn till de boendes önskemål och de olika högtiderna.

Följ vardagen i våra enheter!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.5142,"lng":22.53661},"content":"<h4>Attendo Haga sv</h4><p>Östra Åvägen 7, 66900 </br> 66900 Nykarleby </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.5142,22.53661' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Östra Åvägen 7, 66900,
66900 Nykarleby
Länsi-Suomi

Löydä meille