Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Halkia

Ukonojantie 212, 07190, Pornainen

Tervetuloa meille

Anne Koskimäki, Yksikön johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
Paikkojen määrä
16
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 407 2617

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Halkia on 16-paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen yksikkö. Palvelukodin asukkaat tarvitsevat portaittain sovellettavaa yksilöllistä tukea arjessa selviytymisessään ja kuntoutumisessaan kohti itsenäisempää elämää. Palvelukodin sijainti maalaisidyllisessä ympäristössä mahdollistaa myös Green Care -menetelmien hyödyntämisen osana päihdeasukkaittemme kuntoutumista.

Asuminen

Oma koti

Kuntoutujat asuvat omissa peruskalustetuissa sekä tilavalla wc/kylpyhuoneella varustetuissa huoneissaan. Oman huoneensa voi kukin sisustaa mieleisekseen. Kodin yhteiset tilat on tarkoitettu asukkaiden vapaa-ajan viettoa sekä erilaisia virikkeitä varten. Yhteisiin tiloihin kuuluu myös kodin valmistuskeittiö, jossa valmistetaan terveellistä ja monipuolista kotiruokaa sekä herkkuja juhliin ja kahvitteluihin. Palvelukodista löytyy myös sauna, joka lämpiää toivottaessa. Kaikki tilat ovat esteettömiä.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Kodissa eletään rikasta ja monipuolista arkea, johon kuuluvat arjen normaalien kotitöiden lisäksi myös erilaisia virikkeellisiä toimia ja ryhmiä, vieraita ja vierailuja sekä harrastuksia, ystäviä ja läheisiä. Palvelukodin jokaista asukasta kannustetaan osallistumaan tekemiseen niin kodissa kuin sen ulkopuolellakin mahdollisimman aktiivisesti ja itsenäisesti, huomioiden jokaisen toimintakyvyn luomat mahdollisuudet. Attendo Halkiassa pyrimme tarjoamaan kuntoutujalle polun omanlaiseen elämään.

Seuraa palvelukotien arkea somessa!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4873,"lng":25.268482},"content":"<h4>Attendo Halkia</h4><p>Ukonojantie 212, 07190 </br> 07190 Pornainen </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4873,25.268482' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ukonojantie 212, 07190,
07190 Pornainen
Etelä-Suomi

Löydä meille