Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Halkia

Ukonojantie 212, 07190, Pornainen

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
Paikkojen määrä
16

Tervetuloa meille

Yksikön johtajaAnne Koskimäki

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444072617

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Halkia on 16-paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen yksikkö. Palvelukodin asukkaat tarvitsevat portaittain sovellettavaa yksilöllistä tukea arjessa selviytymisessään ja kuntoutumisessaan kohti itsenäisempää elämää. Palvelukodin sijainti maalaisidyllisessä ympäristössä mahdollistaa myös Green Care -menetelmien hyödyntämisen osana päihdeasukkaittemme kuntoutumista.

Asuminen

Oma koti

Kuntoutujat asuvat omissa peruskalustetuissa sekä tilavalla wc/kylpyhuoneella varustetuissa huoneissaan. Oman huoneensa voi kukin sisustaa mieleisekseen. Kodin yhteiset tilat on tarkoitettu asukkaiden vapaa-ajan viettoa sekä erilaisia virikkeitä varten. Yhteisiin tiloihin kuuluu myös kodin valmistuskeittiö, jossa valmistetaan terveellistä ja monipuolista kotiruokaa sekä herkkuja juhliin ja kahvitteluihin. Palvelukodista löytyy myös sauna, joka lämpiää toivottaessa. Kaikki tilat ovat esteettömiä.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Kodissa eletään rikasta ja monipuolista arkea, johon kuuluvat arjen normaalien kotitöiden lisäksi myös erilaisia virikkeellisiä toimia ja ryhmiä, vieraita ja vierailuja sekä harrastuksia, ystäviä ja läheisiä. Palvelukodin jokaista asukasta kannustetaan osallistumaan tekemiseen niin kodissa kuin sen ulkopuolellakin mahdollisimman aktiivisesti ja itsenäisesti, huomioiden jokaisen toimintakyvyn luomat mahdollisuudet. Attendo Halkiassa pyrimme tarjoamaan kuntoutujalle polun omanlaiseen elämään.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa palvelukotien arkea somessa!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4873,"lng":25.268482},"content":"<h4>Attendo Halkia</h4><p>Ukonojantie 212, 07190 </br> 07190 Pornainen </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4873,25.268482' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ukonojantie 212, 07190,
07190 Pornainen
Etelä-Suomi

Löydä meille