Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Hämeen Härkä

Rengonraitti 9, 14300, Renko

Tervetuloa meille

Milja Lundahl, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Senioriasunnot, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
16-29 m2
Valmistunut
2019

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Renkoon 2018 valmistunut Hämeen Härkä on 30-paikkainen ikäihmisten asumisyksikkö. Tarjoamme palveluasumista sekä ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan arki mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Asukasvalinnassa tehdään yhteistyötä asukkaan sijoittamista harkitsevan kunnan kanssa. Myös palveluseteliä käyttävät asukkaat eri kunnista sekä itsemaksavat asukkaat voivat tulla Hämeen Härkään asukkaaksi. Kuntien hoivakotiin ohjaamat asukkaat saavat kunnalta kirjallisen päätöksen hoivakotipaikan saamisesta. Asiakasmaksut määräytyvät tuolloin myös kunnan/kaupungin normaalin linjan mukaisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Tiloista löytyy viihtyisät oleskelu-/ruokailutilat ja käynti pihalle tai terassille. Asukashuoneet ovat kooltaan 16 m2, 26 m2 ja yksi 29m2 ja kaikissa asunnoissa on esteetön wc/suihkutila. Asukkaat voivat sisustaa asuntonsa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Palvelukodista löytyvät myös viihtyisät oleskelu-/ruokailutilat ja käynti viihtyisälle pihalle ja terassille. Asukkailla on myös mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan palvelukodin ja asukkaiden arkeen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8944417,"lng":24.2808774},"content":"<h4>Attendo Hämeen Härkä</h4><p>Rengonraitti 9, 14300 </br> 14300 Renko </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8944417,24.2808774' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Rengonraitti 9, 14300,
14300 Renko
Länsi-Suomi

Löydä meille