Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Harjupuisto

Helsingiuksentie 54 A, Lohja

Tervetuloa meille

Tia Korpi, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
40
Valmistunut
2018
24/7 hoitaja
Kyllä

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Harjupuisto sijaitsee Lohjalla Virkkalassa. Harjupuiston hoivakodissa asuu 40 ympäri vuorokauden apua tarvitsevaa asukasta ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on asukkaiden apuna ympäri vuorokauden. Hoivakoti on valoisa ja kodikas ja asukkaiden on helppo ja turvallista ulkoilla myös omatoimisesti esimerkiksi terassilla ja aidatulla pihalla. Harjupuistossa ateriat valmistetaan omassa keittiössä. Takkatuli lämmittää talvi-iltoina oleskelutilassamme.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Turvallista ja kodikasta asumista

Valoa tulvivat tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä toiminnallista arkea. Kodikkaassa ympäristössä asukkaamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi. Hoivakodin pihamaalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua perennapuutarhan hoitoon tai nurmikon haravointiin. Meillä on aina mahdollisuus ulkoiluun.

Sauna lämmitämme asukkaillemme aina tarpeen mukaan.

Viikko-ohjelmamme

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.20073,"lng":23.99872},"content":"<h4>Attendo Harjupuisto</h4><p>Helsingiuksentie 54 A </br> 08700 Lohja </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.20073,23.99872' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Helsingiuksentie 54 A,
08700 Lohja
Etelä-Suomi

Löydä meille