Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Harmonia

Melkonkatu 22 A, 00210, Helsinki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
21,5-26 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaKaisa Pyrhönen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Harmonia on Lauttasaareen Helsinkiin 2019 valmistunut ikäihmisten hoivakoti. Hoivakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Asukashuoneita hoivakodissa on 61, joista osa sopii esimerkiksi pariskunnan asuttavaksi. Hoivakodin tilaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja turvalliseen asumiseen. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Läheiset ja omaiset ovat aina tervetulleita vierailemaan hoivakodilla.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Asukashuoneet ovat kooltaan 21,5-26m2. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on lisäksi sauna, sekä esteetön parveke ja terassi.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös yhteisöllistä toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.151299,"lng":24.88269},"content":"<h4>Attendo Harmonia</h4><p>Melkonkatu 22 A, 00210 </br> 00210 Helsinki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.151299,24.88269' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Melkonkatu 22 A, 00210,
00210 Helsinki
Etelä-Suomi

Löydä meille