Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Harmonia

Melkonkatu 22 A, 00210, Helsinki

Tervetuloa meille

Sanna Hakkarainen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
21,5-26 m2
Valmistunut
2019

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Harmonia on Lauttasaareen Helsinkiin 2019 valmistunut ikäihmisten hoivakoti. Hoivakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Asukashuoneita hoivakodissa on 61, joista osa sopii esimerkiksi pariskunnan asuttavaksi. Hoivakodin tilaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja turvalliseen asumiseen. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Läheiset ja omaiset ovat aina tervetulleita vierailemaan hoivakodilla.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Asukashuoneet ovat kooltaan 21,5-26 m2. Hoivakodissa on yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on lisäksi sauna, sekä esteetön parveke ja terassi.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissamme on asukkaittensa näköistä. Toteutamme Harmoniassa kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteisia aktiviteetteja. Kiinnitämme huomiota myös sosiaalisiin suhteisiin ja voimavaroihin. Myös läheiset ovat tervetulleita osallistumaan kotimme toimintaan.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.151299,"lng":24.88269},"content":"<h4>Attendo Harmonia</h4><p>Melkonkatu 22 A, 00210 </br> 00210 Helsinki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.151299,24.88269' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Melkonkatu 22 A, 00210,
00210 Helsinki
Etelä-Suomi

Löydä meille