Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Hovinsaari 2

Paimenportti 2, 48220, Kotka

Tervetuloa meille

Anu Kuusenoksa, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
21,5 – 25,5 m2
24/7 hoitaja
Kyllä

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Hovinsaari II on Kotkassa sijaitseva hoivakoti 61 ikäihmiselle. Hovinsaari II sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, Kotkan keskussairaalaa vastapäätä. Samassa pihapiirissä sijaitsevat Attendon Hovinsaari I sekä Hovinsaari III. Yhteinen pihapiiri mahdollistaa tapahtumien järjestämisen, ulkoilun sekä yhteisten aktiviteettien järjestämisen. Pihapiirissämme on muun muassa istutuksia ja pergola.

Hoivakotimme henkilöstön yhteinen tavoite ja määränpää on tarjota perushoivan lisäksi mielekäs arki ja huomioida asukkaidemme yksilölliset tarpeet. Moniammatilliseen tiimimme kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, geronomi, hoiva-avustajia sekä pyykistä ja muista tukipalveluista huolehtivia hoitoapulaisia.

Omavalvontasuunnitelma (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaallamme on oma huone, oma koti, joka on kooltaan 21,5 – 25,5 m2. Huoneen saa sisustaa omilla tutuilla tavaroilaan. Hovinsaari II:ssa on myös sauna sekä kodinomaiset ja viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. 

Hovinsaari II:ssa on oma valmistuskeittiö, jossa kokkimme valmistaa asukkaille kotiruokaa, sesonkiruokia, leipoo tuoretta leipää ja pullaa.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hovinsaari II:sen arjessa on paljon toimintaa ja yksilöllisiä virikehetkiä asukkaiden toiveiden mukaan, kuten kortinpeluuta, kirjan lukemista, kauneudenhoitohetkiä ja käsitöitä. Meillä lauletaan yhdessä, jumpataan ja ulkoillaan säännöllisesti. 

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.48011,"lng":26.917271},"content":"<h4>Attendo Hovinsaari 2</h4><p>Paimenportti 2, 48220 </br> 48220 Kotka </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.48011,26.917271' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Paimenportti 2, 48220,
48220 Kotka
Etelä-Suomi

Löydä meille