Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Hovinsaari 3

Paimenportti 8, 48220, Kotka

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
21,5 - 25,5 m2
Ryhmäkotien määrä
4

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaHanna Helanen-Pöntinen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944672

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Hovinsaari 3 on Kotkaan syksyllä 2012 avattu hoivakoti, joka sijaitsee samassa pihapiirissä toisen hoivakotimme Attendo Hovinsaari 1:n kanssa. Hoivakodissa on 61 asuntoa tehostetun palveluasumisen asiakkaille sekä mahdollisuus tarpeen mukaiseen väliaikaiseen hoivaan. Kummassakin hoivakodissa on neljä kodikasta pienkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista, ammattitaitoista ja yksilöllistä hoivaa ja huolenpito.

Jokaisella asukkaalla on omahoitaja. Kaikille asukkaille tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti läheisten kanssa. Moniammatillinen henkilökuntamme on paikalla ympärivuorokauden. Hovinsaaren hoivakoti on valoisa kaksikerroksinen uudisrakennus.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaiden huoneet ovat kooltaan 21,5-25,5m2 ja huoneissa on invamitoitettu wc/suihkutila. Lisäksi meillä on yksi 16 neliöinen huone intervallikäyttöön. Asukkaiden käytössä on lisäksi viihtyisät oleskelutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arjen pienissä askareissa mukana oleminen ja jokaisen asukkaan yksilöllisten voimavarojen huomioiminen hoivakotien päivittäisessä toiminnassa on kiinteä osa toimintaamme. Omahoitajat kartoittavat asukkaidemme toiveita ja tarpeita. Jokaisessa ryhmäkodissa on nimettynä virikevastaava. Virikevastaavat kokoontuvat kerran viikossa suunnittelemaan seuraavan viikon ohjelmaa. Keskiviikkoisin meillä on suositut päivätanssit. Leivomme säännöllisesti.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4666227,"lng":26.9459998},"content":"<h4>Attendo Hovinsaari 3</h4><p>Paimenportti 8, 48220 </br> 48220 Kotka </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4666227,26.9459998' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Paimenportti 8, 48220,
48220 Kotka
Etelä-Suomi

Löydä meille