Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Hovinsaari 3

Paimenportti 8, 48220, Kotka

Tervetuloa meille

Hanna Helanen-Pöntinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
21,5 - 25,5 m2
Ryhmäkotien määrä
4
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4672

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Hovinsaari 3 on Kotkaan syksyllä 2012 avattu hoivakoti, joka sijaitsee samassa pihapiirissä toisen hoivakotimme Attendo Hovinsaari 1:n kanssa. Hoivakodissa on 61 asuntoa tehostetun palveluasumisen asiakkaille sekä mahdollisuus tarpeen mukaiseen väliaikaiseen hoivaan. Kummassakin hoivakodissa on neljä kodikasta pienkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista, ammattitaitoista ja yksilöllistä hoivaa ja huolenpito.

Jokaisella asukkaalla on omahoitaja. Kaikille asukkaille tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti läheisten kanssa. Moniammatillinen henkilökuntamme on paikalla ympärivuorokauden. Hovinsaaren hoivakoti on valoisa kaksikerroksinen uudisrakennus.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaiden huoneet ovat kooltaan 21,5-25,5m2 ja huoneissa on invamitoitettu wc/suihkutila. Lisäksi meillä on yksi 16 neliöinen huone intervallikäyttöön. Asukkaiden käytössä on lisäksi viihtyisät oleskelutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arjen pienissä askareissa mukana oleminen ja jokaisen asukkaan yksilöllisten voimavarojen huomioiminen hoivakotien päivittäisessä toiminnassa on kiinteä osa toimintaamme. Omahoitajat kartoittavat asukkaidemme toiveita ja tarpeita. Jokaisessa ryhmäkodissa on nimettynä virikevastaava. Virikevastaavat kokoontuvat kerran viikossa suunnittelemaan seuraavan viikon ohjelmaa. Keskiviikkoisin meillä on suositut päivätanssit. Leivomme säännöllisesti.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Seuraa arkea Hovinsaaressa!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4666227,"lng":26.9459998},"content":"<h4>Attendo Hovinsaari 3</h4><p>Paimenportti 8, 48220 </br> 48220 Kotka </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4666227,26.9459998' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Paimenportti 8, 48220,
48220 Kotka
Etelä-Suomi

Löydä meille