Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Hultintupa

Hultinkatu 8, 13210, Hämeenlinna

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
42
Huoneen koko
18-25 m2
Valmistunut
2014

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTeemu Multisilta

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: alakerta 044 7555124 yläkerta 044 7434325

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Palvelukoti Hultintupa on 42:lle ikääntyneelle asukkaalle hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava palvelukoti Hämeenlinnassa. Koti sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä ja monipuolisten palveluiden lähietäisyydellä. Palvelukoti Hultintuvan kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja hyvään elämään. Moniammatillisessä tiimissätyöskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustaja sekä talon sydän – oman keittiön emäntä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Hultintuvassa jokasella asukkaalla on oma asukashuoneensa, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan mieleisekseen. Asukkailla on lisäksi käytössään viihtyisät ruokailu- ja yhteistilat, joissa on mukava seurustella läheisten kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs tekeminen, mukaan ottaminen, luovuus ja ilmaisu kuuluvat asukkaan jokapäiväiseen elämään. Kodin henkilökunta on läsnä, kannustaa aktiivisuuteen ja omatoimisuuteen sekä kuuntelee kodin asukkaiden tarpeita ja mietteitä vuoden jokaisena päivänä. Kodin elämää ja toimintaa rakennetaan yhteistyössä asukkaiden, omaisten ja läheisten, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.017386,"lng":24.493809},"content":"<h4>Attendo Hultintupa</h4><p>Hultinkatu 8, 13210 </br> 13210 Hämeenlinna </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.017386,24.493809' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hultinkatu 8, 13210,
13210 Hämeenlinna
Etelä-Suomi

Löydä meille