Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Ihanakallio

Ihanakallionkatu 1, 38700, Kankaanpää

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut vammautuneille
Paikkojen määrä
21
Huoneen koko
tehostetun palveluasumisen huoneet 25 m2 ja kevyemmän tuen asunnot 32 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot arkisin 9-15)Piia Sarmeen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4940752

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Ihanakallio on Kankaanpäähän tammikuussa 2020 avautunut vammaisten ja vaikeavammaisten palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää palveluasumista viihtyisissä sekä esteettömissä tiloissa. Palvelukodissa on 15 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa ja kuusi kevyemmän tuen asuntoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Asukkaat asuvat omissa asunnoissaan joissa on oma invamitoitettu wc/kylpyhuone. Asukaspaikkojen yhteydestä löytyy myös sauna sekä kolme kodikasta ryhmäkotia, joissa on viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat sekä keittiö. Palvelukoti Ihanakalliossa on huomioitu paljon apua ja tukea tarvitsevien asukkaiden tarpeet esteettömällä ja turvallisella tilasuunnittelulla.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Asukkaat voivat osallistua kykyjensä ja jaksamisensa mukaan kodin arkipuuhiin sekä muuhun omaa hyvinvointia ylläpitävään ja lisäävään toimintaan. Järjestämme karaoke- ja peli-iltoja, askartelemme sekä ulkoilemme. Kaikille asukkaille taataan myös omaan rauhaan vetäytyminen.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Miten palvelukodin asukkaaksi pääsee, mitä tarkoittaa tehostettu palveluasuminen, voiko lemmikki muuttaa kanssani palvelukotiin? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Tarjoamme palveluitamme ympäri Suomen! Tutustu tarkemmin vammaispalveluihimme.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.79715,"lng":22.37451},"content":"<h4>Attendo Ihanakallio</h4><p>Ihanakallionkatu 1, 38700 </br> 38700 Kankaanpää </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.79715,22.37451' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ihanakallionkatu 1, 38700,
38700 Kankaanpää
Länsi-Suomi

Löydä meille