Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Ilo

Mantsintie 7, Ilomantsi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Valmistunut
2020
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMarja-Liisa Mielonen

Puhelinnumerot läheisten yhteydenottoa varten: 0444072343 ja 0444072342

Palvelumme

Yksillöllistä hoivaa

Attendo Ilo on aivan Ilomantsin keskustassa sijaitseva 30-paikkainen hoivakoti. Ilo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä. Hoivakoti on tarkoitettu päivittäisissä toiminnoissa apua ja ohjausta tarvitseville ikääntyville. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen hoitohenkilökunta. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma. Suunnitelmaa päivitetään yhdessä läheisten, henkilökunnan ja asukkaan kanssa aina tarpeen mukaan. Ilossa syödään kotiruokaa, joka valmistetaan omassa keittiössä, ottaen huomioon erilaiset ruokavaliot. Ruokalistat on suunniteltu monipuolisiksi, terveellisiksi ja ennen kaikkea maukkaiksi. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakivi. Olemme Siun Soten hyväksymä palvelusetelituottaja.

Tervetuloa kotiin

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Maukas kotiruoka osana arkea.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.67146,"lng":30.93029},"content":"<h4>Attendo Ilo</h4><p>Mantsintie 7 </br> 82900 Ilomantsi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.67146,30.93029' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mantsintie 7,
82900 Ilomantsi
Itä-Suomi

Löydä meille