Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Jalava

Mutalantie 8, 79600, Joroinen

Tervetuloa meille

Mika Jämsä, Hoivakodin johtaja (sijaisuus)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
50
Huoneen koko
20 m2 - 27 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4636

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Jalava on huhtikuussa 2018 Joroisiin avattu viihtyisä ja turvallinen asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tarjoamme palveluasumista ja ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Meiltä saa myös lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea. 50-paikkainen hoivakoti sijaitsee keskellä Joroisten kirkonkylää kauniin maiseman keskellä. Hoivakodin lähietäisyydeltä löytyy kaikki tarvittavat palvelut. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. 

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Jalavassa on 41 huonetta on palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen asukkaille. Lyhytaikaisen hoivan 9 huonetta on varusteltu omalla keittiöllä ja terassilla. Asukashuoneet ovat kooltaan 20-28m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Jalavassa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on lisäksi viihtyisä saunaosasto ja asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja mukavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.1806452,"lng":27.8311192},"content":"<h4>Attendo Jalava</h4><p>Mutalantie 8, 79600 </br> 79600 Joroinen </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.1806452,27.8311192' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mutalantie 8, 79600,
79600 Joroinen
Itä-Suomi

Löydä meille