Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Jalmarintupa

Päiväsenkatu 61, 26660, Rauma

Tervetuloa meille

Riina Iso-Pärnä, Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tuettu asuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
24 m2
Valmistunut
2012
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 780 0814

Yksilöllistä tukea

Palvelukoti Jalmarintupa on Raumalla viihtyisällä asuinalueella sijaitseva kodinomainen ja kaunis koti kehitysvammaisille asukkaille. Vuoden 2012 lopulla toimintansa aloittanut nykyainen koti tarjoaa elämäntäyteistä eloa ja oloa 15:lle kehitysvammaiselle asukkaalle. Kodin asukkaat tarvitsevat eritasoista ympärivuorokautista ja yksilöllistä tukea, ohjausta ja kuntoutusta. 

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Oma koti

Attendo Jalmarintupa on suunniteltu ja toteutettu vastaamaan erityisesti kehitysvammaisten asukkaiden tarpeita. Jalmarintupa on jaettu kolmeen siipeen, joissa kaikissa on viisi huonetta ja pieni oleskelutila. Kodissa on lisäksi yhteinen viihtyisä oleskelutila sekä ruokasali, jotka kutsuvat ajanviettoon ja rentoutumiseen yhdessä tai erikseen. Kodin jokaisella asukkaalla on 24 m² kokoinen huone eli oma koti, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Jokaisessa huoneessa on oma invamitoitettu wc/suihkutila. Jalmarintuvalla on myös sauna sekä turvallinen piha-alue.

Omannäköistä elämää ja aktiivista arkea

Kodin arki on rikasta ja elämänmakuista. Arkea rytmittävät koulu ja opiskelu, työtoiminta, harrastukset sekä erilaiset retket ja vierailut. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Lisäksi Jalmarintuvassa pyritään vahvistamaan asukkaiden luottamusta toisia ihmisiä kohtaan sekä pärjäämistä sosiaalisissa tilanteissa. Monipuolinen virike- ja kuntoutustoiminta tukee tavoitteellista toimintakyvyn kehittämistä ja ylläpitoa.

Asukkaidemme läheiset, ystävät ja muut tärkeät tukiverkostot ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan asukkaiden arkeen.

Seuraa arkea palvelukodeissamme

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.114633,"lng":21.51441},"content":"<h4>Attendo Jalmarintupa</h4><p>Päiväsenkatu 61, 26660 </br> 26660 Rauma </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.114633,21.51441' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Päiväsenkatu 61, 26660,
26660 Rauma
Länsi-Suomi

Löydä meille