Attendo Jaspis

Jaspiskuja 12, Vantaa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
64
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaVirve Huhtakangas

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Tervetuloa Attendo Jaspikseen! Meillä perusajatuksena on tuoda kulttuuria hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.
Attendo Jaspis on lämminhenkinen hoivakoti, joka avasi ovensa joukuussa 2015. Tarjoamme tehostettua asumispalvelua ikääntyneille, moniammatillinen henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin neljässä ryhmäkodissa on jokaisessa 15-16 asuntoa. Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 kokoinen asunto. Asunnot ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja (hyvä hoitosänky, yöpöytä, tuoli, verhot) - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissamme on myös yhteiset kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto. Jaspiksessa on oma, turvallinen aidattu piha-alue, parveke ja useita terasseja joille pääsee helposti haukkaamaan happea.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Jaspis on Kulttuuri ja Taide-teemakoti. Käytämme toiminnassamme muun muassa musiikkia, laulua, kuvataidetta, kirjallisuutta, teatteria, tanssia sekä muita kulttuurisia ilmaisukeinoja aktivoivina ja hyvinvointia edistävinä ja osallistavina elementteinä hoivatyössä. Kulttuuri ja Taide – teemakoti rakentuu kolmesta osa-alueesta; oikein suunnitellusta ympäristöstä, motivoituneesta henkilökunnasta ja työskentelytavoista. Musiikki, tanssi, käsityöt ja taide ovat osa viikottaista ohjelmaamme.

"Minusta välitetään sellaisena kuin olen"

Nainen, 93 Hoivakoti Jaspiksen asukas

Lue, miten meille pääsee asukkaaksi.

Tutustu, mihin tukiin voit asukkaana olla oikeutettu.

Maukas kotiruoka osana arkea.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3178146,"lng":24.8480852},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}