Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Jelppiskoti

Heikinkatu 11 A 1, Kotka

Tervetuloa meille

Kirsimaria Määttä, Palvelukodin johtaja

Olen tavoitettavissa arkisin klo 9-15.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen kehitysvammaisille, Tuettu asuminen
Paikkojen määrä
34
Valmistunut
2014
24/7 hoitaja
Kyllä

Yksilöllistä tukea kehitysvammaisille

Attendo Jelppiskoti tarjoaa yksilöllisesti suunniteltuja, itsenäisyyttä ja osallisuutta tukevia asumispalveluita kehitysvammaisille henkilöille Kotkan keskustassa. Nykyaikaiset viihtyisät tilat ovat valmistuneet vuonna 2014 ja mahdollistavat monenlaista asumista kaupungin monipuolisten ulkoilumahdollisuuksien ja palveluiden äärellä.

Tehostettu palveluasuminen
Jelppiskoti tarjoaa tehostettua palveluasumista 14 ympärivuorokautista huolenpitoa ja tukea tarvitseville henkilöille. Tehostetussa palveluasumisessa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Palvelukodissa on suuret oleskelutilat, parvekkeet ja sauna sekä lisäksi asukkaiden käytössä on Jelppiskodin oma kuntosali ja taloyhtiön viihtyisä piha-alue. Asuinviihtyvyyttä lisää henkilökunnan järjestämä päivätoiminta ja muut aktiviteetit.

Palveluasuminen
Jelppiskoti tarjoaa palveluasumista ohjausta ja tukea tarvitsevalle 11 henkilölle. Henkilökunta on paikalla aamu- ja iltavuoroissa sekä tavoitettavissa samassa rakennuksessa ympärivuorokauden. Palveluasumisen kodit muodostuvat kahdesta kolmen henkilön soluasunnosta, yhdestä kahden henkilön asunnosta sekä kolmesta yhden henkilön asunnosta. Asukkailla on mahdollisuus käyttää taloyhtiön saunavuoroja ja piha-aluetta sekä Jelppiskodin omaa kuntosalia. Henkilökunta järjestää erilaisia aktiviteetteja asukkaiden arkeen.

Tuettu asuminen
Tuettua asumista Jelppiskoti tarjoaa 9 henkilölle. Tukiasuminen on itsenäistä asumista, johon tukipalvelua viedään omiin koteihin. Tuetun asumisen asukkailla on mahdollisuus osallistua myös Jelppiskodin erilaisiin tapahtumiin, retkiin ja juhliin.

Jokaiselle asukkaallemme nimetään omaohjaaja ja laaditaan yksilöllinen tuki- ja palvelusuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelma

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.46059,"lng":26.9318},"content":"<h4>Attendo Jelppiskoti</h4><p>Heikinkatu 11 A 1 </br> 48100 Kotka </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.46059,26.9318' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Heikinkatu 11 A 1,
48100 Kotka
Etelä-Suomi

Löydä meille