Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Justiina

Joosepinkuja 2, 11120, Riihimäki

Tervetuloa meille

Anne Eronen, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tuettu asuminen
Paikkojen määrä
24
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2863

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Riihimäelle on avattu kesällä 2017 uusi kehitysvammaisten palvelukoti, Attendo Justiina. Palvelukodissa on 15 autetun asumisen asukaspaikkaa kolmessa ryhmäkodissa, sekä 9 tuetun asumisen asukaspaikkaa. Attendo Justiinassa eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu yksilöllisyyteen ja osallisuuteen sekä aitoon välittämiseen. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympärivuorokautisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Palvelukodin kaikki tilat on suunniteltu erityisryhmien tarpeet huomioiden. Asunnot ovat noin 21 neliöisiä ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan, kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkaiden käytössä ovat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä sauna. Palvelukodin alakerrassa on tuetun asumisen asunnot, joissa on 32m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku. Alakerrassa on lisäksi yhteinen oleskelutila. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun. Ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin harrastehetkiin. Teemme paljon yhdessä ja tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Jokaiselle mahdollistetaan myös vetäytyminen omaan rauhaan ja asukkaiden itsemääräämistä kunnioitetaan. Toimintaamme ovat tervetulleita mukaan myös asukkaiden läheiset!

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.7496602,"lng":24.7465896},"content":"<h4>Attendo Justiina</h4><p>Joosepinkuja 2, 11120 </br> 11120 Riihimäki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.7496602,24.7465896' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Joosepinkuja 2, 11120,
11120 Riihimäki
Etelä-Suomi

Löydä meille