Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Jyri

Hoprinkalliontie 1, 80400 Ylämylly, Liperi

Tervetuloa meille

Maarit Venäläinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
15-19 m2
Valmistunut
2007
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: Pärnäkoti 044 494 4493, Kolmen lammen koti, 044 494 4492, Koivula 044 494 4495, Mäntylä 044 494 4494

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Jyri on ikäihmisten ja pitkäaikaissairaiden tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka sijaitsee Joensuun lähellä, Liperin kunnassa Ylämyllyn taajamassa. Hoivakotia ympäröi kaunis mäntymetsä. Jyrissä on neljä pienkotia, joissa on yhteensä 60 asukaspaikkaa. Toimintamme tavoitteena on tarjota asukkaille yksilöllistä ja laadukasta hoivaa ja huolenpitoa kodikkaassa ja turvallisessa ympäristössä. Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Asukkailla on omahoitaja nimettynä ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään kuukauden sisällä muuttamisesta, tarvittaessa yhdessä omaisen ja sosiaalityöntekijän kanssa. Tilannetta arvioidaan ja suunnitelmaa muokataan aina tarpeiden muutosten mukaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin vanha puoli on entinen varuskuntasairaala, jonka viereen samaan pihapiiriin on rakennettu laajennusosa. Jokaisella asukkaalla on oma asuntonsa, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Asunnoista 52 on yksiöitä ja neljä kahden hengen asuntoja. Jyrissä on viihtyisät yhteiset tilat, saunaosasto sekä piha-alue. Lähistöllä sijaitsee koulu ja päiväkoti, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Piha-alue tarjoaa mukavaa puuhastelua ja viehättävän oleskeluympäristön. Yksilölliset tarpeet ja mieltymykset huomioidaan toiminnallisia tuokioita suunniteltaessa. Juhlapyhät rytmittävät vuotta ja niihin valmistaudutaan perinteisillä tavoilla ja kannustetaan asukkaita osallistumaan omien kykyjen ja voimavarojen mukaan. Päivän lehden lukeminen, erilaiset muistelot, leipominen, laulu, lapsivieraat, jumppa, hartaudet, kaverikoirat, ulkoilu, retket, grillaushetket, saunapäivät ja omaisten illat kuuluvat Attendo Jyrin virikkeelliseen elämään. Vapaaehtoistoimijat rikastuttavat asukkaiden elämää.

"Äitini on ollut hoivakodissa nyt n. puolen vuoden ajan. Kuluneena puolena vuotena äiti on virkistynyt, ruokahalu on parantunut ja yleiskunto kohentunut. Häntä on huomioitu hyvin yksilönä ja otettu mukaan yhteisiin toimintoihin voinnin sallimissa rajoissa. Äidilläni on nimetyt omahoitajat, joiden puoleen on ollut helppo kääntyä äitini asioissa. Perheemme on ollut tyytyväinen äitini saamaan hoivaan ja huolenpitoon!"

Mies Hoivakoti Jyrin asukkaan poika perheineen

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.6331274,"lng":29.5443016},"content":"<h4>Attendo Jyri</h4><p>Hoprinkalliontie 1, 80400 Ylämylly </br> 80400 Liperi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.6331274,29.5443016' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hoprinkalliontie 1, 80400 Ylämylly,
80400 Liperi
Itä-Suomi

Löydä meille