Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Jyvä

Sysmäläntie 5, 40530, Jyväskylä

Tervetuloa meille

Riitta Hytönen, Palvelukodin johtaja

Yhteydenotot arkisin 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tuettu asuminen, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
21
Huoneen koko
Ryhmäkodin huoneiden koko 20 m2 ja tukiasuntojen koko 28 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4941652

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Jyvä on Jyväskylään helmikuussa 2018 avattu kehitysvammaisten palvelukoti. Jyvä tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 15 autetun asumisen paikkaa ja 6 tuetun asumisen paikkaa. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympärivuorokautisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Jyvän kaikki tilat on suunniteltu kehitysvammaisten ihmisten erityistarpeita silmällä pitäen. Palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21m2 kokoisia ja niissä on invamitoitettu wc/suihkutila. Asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on lisäksi käytettävissään yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja turvallinrn piha. Palvelukodin vieressä on rivitalo, jossa on 28m2 kokoiset yksiöt itsenäisemmin pärjääville tuetun asumisen asukkaille. Asunnoissa on keittiö sekä invamitoitettu wc-suihku.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Kodissa eletään normaalia arkea, johon kuuluvat asukkaasta riippuen erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, työ- ja viriketoiminta, harrastukset, opiskelu sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet tulevat huomioiduksi kuntoutussuunnitelmaa tehtäessä. Toivotamme myös asukkaiden läheiset tervetulleiksi mukaan asukkaiden arkeen!

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.2030967,"lng":25.7198427},"content":"<h4>Attendo Jyvä</h4><p>Sysmäläntie 5, 40530 </br> 40530 Jyväskylä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.2030967,25.7198427' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sysmäläntie 5, 40530,
40530 Jyväskylä
Itä-Suomi

Löydä meille