Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kangaspirtti

Sarvisuontie 26, 90650, Oulu

Tervetuloa meille

Hanna Koskivirta-Raappana, Palvelukodin johtaja, yhteydenotot ark. 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
25
Huoneen koko
21 m2 - 32 m2
Valmistunut
2019
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 050 366 1132

Palvelumme

Palvelumme lyhyesti

Attendo Kangaspirtti on keväällä 2019 avattu kehitysvammaisten palvelukoti. Kangaspirtti sijaitsee uudella, viihtyisällä ja rauhallisella Oulun Kivikkokankaan alueella. Tarjoamme kehitysvammaisille aikuisille ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista sekä itsenäistymistä tukevaa palvelu-/ tukiasumista yksikön pihapiirissä sijaitsevissa rivitaloasunnoissa. Teemme työtä positiivisella otteella ja tavoitteenamme on asukkaiden mielekäs, aktiivinen sekä turvallinen arki. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympärivuorokautisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme

Palveluasuminen

Palveluasuminen Kangaspirtissä

Tarjoamme palveluasumista yöaikaisella hälytysmahdollisuudella 32 m2 rivitaloasunnoissa. Työntekijä on päivisin paikalla asiakastarpeen mukaan klo  7-22 välillä. Yöaikaan avun saa tarvittaessa palvelukodilta, joka sijaitsee samassa pihapiirissä.

Asuntoja on yhteensä 10, joista yksi on jätetty yhteisölliseksi tilaksi, jossa voi viettää yhteistä aikaa ja jossa voi järjestää yksilöllistä tai ryhmämuotoista viriketoimintaa asukkaiden toiveista lähtien.

Palveluasumisessa asukas saa elää yksilöllistä, positiivista ja aktiivista arkea, jossa toiminnan lähtökohtana on kunkin asukkaan yksilökeskeinen elämänsuunnittelu. Asukas saa osallistua itse oman arjen ja elämän suunnitteluun ja toteutukseen, jossa korostuvat hänen yksilölliset toiveensa, unelmansa, tarpeensa ja kykynsä. Asukkaan päätöksentekoa tuetaan aktiivisesti ja pyritään tarjoamaan mahdollisuus oppia uusia taitoja sekä tuetaan itsenäistymisessä.

Palveluasuminen yöaikaisella hälytysmahdollisuudella on asumismuoto, joka on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat päivittäistä tukea ja ohjausta, mutta ei yöaikaista hoitoa tai läsnäoloa. Palveluasuminen sisältää sekä asunnon että asumiseen liittyvät ohjauspalvelut. Palveluasuminen tukee itsenäistymisessä ja tarjoaa tukea ja ohjausta mm. kodinhoidossa, pyykkihuollossa, hygienian hoidossa, lääkehoidossa, ruokahuollossa, rahan käytössä, asioiden hoidossa sekä arkirytmin opettelussa.

Laaduk­kaat ateriat takaa oma keittiömme, jossa kokkimme valmistavat maittavaa kotiruokaa ammattitaidolla. Otamme ruuanvalmistuksessa huomioon myös asukkaiden yksilölliset toi­veet sekä alueen ruokaperinteet. Asukkaalla on mahdollisuus tilata ateriapalvelu Kangaspirtin omasta keittiöstä joko osittain tai kokonaan.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.9959988,"lng":25.6024999},"content":"<h4>Attendo Kangaspirtti</h4><p>Sarvisuontie 26, 90650 </br> 90650 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.9959988,25.6024999' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sarvisuontie 26, 90650,
90650 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille