Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kaskela

Ylännetie 8, 50600, Mikkeli

Tervetuloa meille

Heidi Tuomi, Kodin johtaja

Yhteydenotot arkisin klo 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut
Paikkojen määrä
15
Valmistunut
2018
Ryhmäkodit
3
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4941923

Palvelumme

Yksillöllistä huolenpitoa

Attendo Kaskela tarjoaa tehostettua asumispalvelua aikuisille kehitysvammaisille Mikkelissä. Asukkaiden tukena ja apuna on amamttitaitoinen henkilökunta ympärivuorokautisesti. Toimintamme lähtökohtana on kunkin asukkaan henkilökohtainen elämänsuunnittelu. Asukkaan arjessa ja hoivassa on huomioitu hänen toiveensa, unelmansa, tarpeensa ja kykynsä. Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään yksilökeskeinen elämänsuunnittelu, asumisen- ja ohjauksensuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä asumista

Palvelukodissa on kolme 5 asukkaan ryhmäkotia. Jokaisella asukkaalla on oma asukashuoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneissa on invamitoitettu wc/suihkutila ja asukkaat voivat sisustaa oman asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan. Asukkaiden käytössä on lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä sauna ja piha. Palvelukodin pihapiirissä on tuetun asumisen asunnot, joissa on 32m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku. Alakerrassa on yhteinen oleskelutila.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Palvelukoti on asukkaittemme koti, jossa arki muotoutuu asukkaittensa näköiseksi. Kannustamme omatoimisuuteen ja opettelemme yhdessä arjen taitoja. Asukkaan päätöksentekoa tuetaan aktiivisesti. Jokaiselle asukkaalle taataan arki, joka tuo elämään merkitystä ja sisältöä. Lisäksi kodin ulkopuolinen työ tai muu tuettu työ sekä opiskelumahdollisuudet järjestetään kaikille, joiden elämäntilanne sen mahdollistaa. Kuntouttava, yksilökeskeinen työote vahvistaa asukkaiden voimavaroja ja kannustaa oppimaan uutta.

Seuraa palvelukotiemme arkea somessa!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.6822315,"lng":27.178722},"content":"<h4>Attendo Kaskela</h4><p>Ylännetie 8, 50600 </br> 50600 Mikkeli </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.6822315,27.178722' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ylännetie 8, 50600,
50600 Mikkeli
Itä-Suomi

Löydä meille