Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Katinhäntä

Kauppakatu 32, 92100, Raahe

Tervetuloa meille

Anne Raetsaari, Yksikön johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Päihdekuntoutus, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
11,5-13 m2
Valmistunut
1996
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 050 436 0443

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Katinhäntä tarjoaa kodinomaista ja kuntouttavaa asumispalvelua aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Katinhännässä on kaksi asumispalveluyksikköä yhteensä 20 asukkaalle, kuusi tukiasuntoa sekä neljä harjaantumisasuntoa.

Katinhännän yksikkö 1:ssa tuotetaan asumispalvelua iäkkäämmille tai laajemmin tukea elämänhallintaansa tarvitseville asukkaille. Yksikkö 2:ssa tuotetaan asumispalvelua asukkaille, joiden tavoitteena on toimintakyvyn kohentuminen, itsenäisempi arjenhallinta sekä asumismuoto, jossa kodin tarjoamaa tukea tarvitaan vähemmän. Tuki- sekä harjaantumisasunnoissa harjoitellaan eri elämänhallinnan taitoja tavoitteena itsenäinen asuminen. Tarjoamme palveluita myös itsenäisesti asuville. Katinhännän asumispalveluissa keskeistä on asukkaan omat kuntoutumisen tavoitteet, joita koulutettu henkilökunta tukee.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Asuminen Katinhännässä

Attendo Katinhännässä on asukashuoneiden lisäksi iso keittiö, ruokasali, kaksi olohuonetta ja kaksi saunaa, monitoimitila ja ryhmätoiminnoille tarkoitettu erillinen Poiju- niminen kiinteistö. Lisäksi Katinhännän suojaisalla pihalla voi esimerkiksi osallistua pihapeleihin tai vaikka nauttia kahvit. Jokainen asukas voi sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja asukkaiden huoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Katinhäntä sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin sydämessä, mikä mahdollistaa osallistumisen erilaisiin harrastustoimintoihin, yhdistystoimintaan sekä luonnosta nauttimiseen. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Arki ja aktiviteetit

Mielekästä arkea

Attendo Katinhännässä eletään osallistuvaa ja yhteisöllistä arkea. Katinhännässä on tarjolla erilaista ryhmä- ja viriketoimintaa. Toiminnan sisältö määräytyy asukkaiden toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Osallistumme myös aktiivisesti erilaisiin kulttuuri- ja paikallistapahtumiin. Arjessa asukkaan tukena on pitkäaikainen, motivoitunut henkilökunta. Hyödynnämme kuntoutumisessa henkilökunnan erityisosaamista, kuten dialektiivinen käyttäytymisterapia, toipumisorientaatio sekä korva-akupunktiohoito.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.687173,"lng":24.475565},"content":"<h4>Attendo Katinhäntä</h4><p>Kauppakatu 32, 92100 </br> 92100 Raahe </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.687173,24.475565' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kauppakatu 32, 92100,
92100 Raahe
Länsi-Suomi

Löydä meille