Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Katinhäntä

Kauppakatu 32, 92100, Raahe

Tervetuloa meille

Anne Raetsaari, Yksikön johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Päihdekuntoutus, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
11,5-13 m2
Valmistunut
1996
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 050 4360 443

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Katinhäntä tarjoaa kodinomaista ja kuntouttavaa asumispalvelua aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Palvelukodilla on kaksi asumispalveluyksikköä yhteensä 20 asukkaalle, kuusi tukiasuntoa sekä neljä harjaantumisasuntoa. Palvelukodin yksikkö 1:ssa tuotetaan asumispalvelua iäkkäämmille sekä laajemmin tukea elämänhallintaansa tarvitseville asiakkaille. Heidän kuntoutuksellinen tavoite on olemassa olevan toimintakyvyn ylläpitäminen. Kodin yksikkö 2:ssa tuotetaan kuntouttavaa asumispalvelua, jonka tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn kohentuminen, itsenäisempi arjenhallinta sekä asumismuoto, jossa kodin tarjoamaa tukea tarvitaan vähemmän. Kodin tuki- sekä harjaantumisasunnoissa harjoitellaan eri elämänhallinnan taitoja tavoitteena itsenäinen asuminen. Palvelukodin asumispalveluissa keskeistä on toiminnan jatkuvuus sekä toiminnan jatkuva kehittäminen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Attendo Katinhäntään palvelukotiin ajanmukaisten asukashuoneiden lisäksi iso keittiö, ruokasali, kaksi olohuonetta ja kaksi saunaa, monitoimitila ja ryhmätoiminnoille tarkoitettu erillinen Poiju- niminen kiinteistö. Jokainen asukas saa sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja asukkaiden huoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Kodin keittäjä valmistaa itse ruoat arjen ruokahetkiin ja kahvitteluihin sekä juhliin.

Arki ja aktiviteetit

Kuntouttavalla työotteella lisätään asukkaiden kykyjä ja voimavaroja heidän pyrkiessään saavuttamaan mahdollisuudet itsenäiseen elämään. Aktiivinen osallistuminen arkirutiineihin on osa tätä toimintamallia. Myös yhdessä tekeminen ja ajanvietto sosiaalisissa tapahtumissa ovat osa arkea ja tärkeitä kuntoutumisen edistämisen keinoja. Järjestämme säännöllisesti erilaisia toimintatuokioita, kuten esimerkiksi musiikki-, liikunta-, leivonta-, ruoanlaitto ja keskusteluryhmiä. Toimintatuokioita suunniteltaessa huomioidaan asukkaiden toiveet ja kiinnostuksen kohteet.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.687173,"lng":24.475565},"content":"<h4>Attendo Katinhäntä</h4><p>Kauppakatu 32, 92100 </br> 92100 Raahe </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.687173,24.475565' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kauppakatu 32, 92100,
92100 Raahe
Länsi-Suomi

Löydä meille