Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kellokas

Puntarikankaantie 7, 90650, Oulu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
20-25m2
Valmistunut
2008

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Hanna Koskivirta-Raappana

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0405427516

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Kellokas on 15-paikkainen kehitysvammaisten palvelukoti Oulun Kirkkokankaalla. Palvelukoti on jaettu kolmeen ryhmäkotiin: Kurjenkelloon, Kissankelloon ja Sinikelloon. Attendo Kellokaassa on kodinomainen ja lämmin tunnelma, jossa kunnioitamme ja tuemme jokaisen asukkaan yksilöllisyyttä erityistarpeet ja toiveet huomioiden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Jokaisella asukaalla on tilava huone, jossa on oma WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa huoneensa mieleisekseen omilla tavaroilla ja huonekaluilla. Palvelukodissamme on lämminhenkinen ja kodinomainen tunnelma, jossa jokaisen yksilöllisyyttä kunnioitetaan. Rakennuksessa on huomioitu esteetön liikkuminen ulkona ja sisätiloissa. Jokaiselle asukkaallemme tehdään myös yksilöllinen asumisensuunnitelma.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Kellokkaassa järjestämme monipuolisesti erilaista virikkeellistä toimintaa itse, sekä osallistumme aktiivisesti talon ulkopuolisiin tapahtumiin. Teemme paljon yhteistyötä aluuen eri toimijoiden, kuten seurakunnan ja diakonissalaitoksen kanssa. Toiminta- ja virikehetket suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa, heidän toiveidensa ja kiinnostuksen kohteidensa mukaisesti.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Miten palvelukodin asukkaaksi pääsee, mitä tarkoittaa tehostettu palveluasuminen, voiko lemmikki muuttaa kanssani palvelukotiin? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Tarjoamme palveluitamme ympäri Suomen! Tutustu tarkemmin vammaispalveluihimme.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.0122904,"lng":25.5619493},"content":"<h4>Attendo Kellokas</h4><p>Puntarikankaantie 7, 90650 </br> 90650 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.0122904,25.5619493' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Puntarikankaantie 7, 90650,
90650 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille