Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kellokas

Puntarikankaantie 7, 90650, Oulu

Tervetuloa meille

Hanna Koskivirta-Raappana, Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
20-25m2
Valmistunut
2008
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0405427516

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Kellokas on 15-paikkainen kehitysvammaisten palvelukoti Oulun Kirkkokankaalla. Palvelukoti on jaettu kolmeen ryhmäkotiin: Kurjenkelloon, Kissankelloon ja Sinikelloon. Attendo Kellokaassa on kodinomainen ja lämmin tunnelma, jossa kunnioitamme ja tuemme jokaisen asukkaan yksilöllisyyttä erityistarpeet ja toiveet huomioiden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Jokaisella asukaalla on tilava huone, jossa on oma WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa huoneensa mieleisekseen omilla tavaroilla ja huonekaluilla. Palvelukodissamme on lämminhenkinen ja kodinomainen tunnelma, jossa jokaisen yksilöllisyyttä kunnioitetaan. Rakennuksessa on huomioitu esteetön liikkuminen ulkona ja sisätiloissa. Jokaiselle asukkaallemme tehdään myös yksilöllinen asumisensuunnitelma.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Kellokkaassa järjestämme monipuolisesti erilaista virikkeellistä toimintaa itse, sekä osallistumme aktiivisesti talon ulkopuolisiin tapahtumiin. Teemme paljon yhteistyötä aluuen eri toimijoiden, kuten seurakunnan ja diakonissalaitoksen kanssa. Toiminta- ja virikehetket suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa, heidän toiveidensa ja kiinnostuksen kohteidensa mukaisesti.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.0122904,"lng":25.5619493},"content":"<h4>Attendo Kellokas</h4><p>Puntarikankaantie 7, 90650 </br> 90650 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.0122904,25.5619493' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Puntarikankaantie 7, 90650,
90650 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille